ρεα δεν εισαι αχρηστη,μην το λεε αυτο
Printable View
ρεα δεν εισαι αχρηστη,μην το λεε αυτο
Οποιοσ ξερει να συζυταει αυτοματα ειναι χρησιμοσ για μενα δεν υπαρχει αχρηστοσ εγω αμα σε ειχα παρεα θα σ εδειχνα ολο τον κοσμο με τα δικα μου ματια θα βλεπεσ αλλο πλανητη αλλα τελοσ παντων τωρα παει
τι πάει ρε έλις; Τόσο εύκολα τα παρατάς; άντε πήγαινε παντρέψου το κορίτσι να σωθείτε ή να καταστραφείτε αμφότεροι και να γουστάρετε κιόλας
Οτι ητανα πω το χω πει
Όπως κι αν έχει, είναι άρρωστο να ζητά η μάνα σου αποδείξεις απο εσένα. Είσαι το παιδί της, όχι ο υπάλληλος του μήνα. Κι εσυ τι Ρέα; κάθεσαι και λες μου έδωσε το Α και το Β κι εγώ δεν έκανα τίποτα γι αυτα που ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ η μανα μου ως ζωή δική μου; Πόσα απο αυτά που ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ σου έδωσε η μάνα σου; Πόσα αυτά που ηθελες για σένα έχεις κάνει; Ευχαριστώ έπρεπε να σου πει που την επιβεβαιώνεις και την αφήνεις να λειτουργει μεσα απο εσένα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Συγγνωμη για τον τόνο. Απλά το διαβάζω και στεναχωριέμαι, γιατί ναι μεν δεν εχουμε μιλήσει ποτέ αλλά καταλαβαινω την φάση και σε νοιώθω αν μου επιτρέπεις. Ακόμη και αυτή η παρηγοριά που ηρθε να σου προσφέρει, κακοποιητική μου φαίνεται Ρέα. Κάτσε να διαβασω κ παρακάτω
Έλα ρε συ, είναι κρίμα όλο αυτό που συμβαίνει. Έχεις ξεκινήσει ψυχοθεραπεία ή φαρμακευτική αγωγή;; Είσαι νέα για να παραιτείσαι!!
ps. Έτσι αγκαλιάζει και εμένα η μαμά για να ηρεμήσω και να κοιμηθώ, το άγχος και η αϋπνία (το αντίθετο από σένα) με έχουν καταβάλλει πολύ και στενοχωριέμαι που υπάρχουν και άλλοι που περνάνε τα ίδια και χειρότερα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα περάσουν ή τουλάχιστον θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα αυτές τις καταστάσεις ούτως ώστε να μην είναι τόσο επώδυνες!!