Ε και εσύ μην τον τσιτώνεις. :Ρ
Printable View
Δεν τον τσιτωσα αγαπητε.. Του ειπα αυτο που πιστευω . Δεν γινεται να μιλας για επιπεδο οταν 7 στα 10 θεματα σου δημιουργουν καυγαδες. Στην τελικη ενα φορουμ ειναι αν βλεπεις οτι σε επηρεαζει σε τετοιο βαθμο κανε λιγο κρατει και βγες να σε φυσηξει αερας . Ειναι ανθρωπινο..
Θα στα έστελνα σε πμ επειδή σε συμπαθώ και το ξέρεις αλλά γιατί να κρύβομαι; Δεν είσαι κανένα άβουλο κοριτσάκι που χρειάζεσαι την γνώμη άλλων για να κρίνεις έναν άνθρωπο, αλλά προφανώς βλέπω πως σου διέφυγαν κάποια θέματα ή επειδή ο κύριος από εδώ το έχει με το να τα πηγαίνει καλά με τους καινούριους και να το παίζει διπλωμάτης... Κάθε φορά που στριμώχνεται (και εννοώ ΑΠΛΑ με το να του λες κάτι που δεν του αρέσει ή διαφωνεί) αρχίζει τις προσβολές και τον καυγά. Αν όμως πηγαίνεις με τα νερά του ή τον στριμώξεις κάπως, τον βλέπεις να αμύνεται, όπως στο συγκεκριμένο θέμα. Πρώτα αρχίζει ο ίδιος αυτά που αρχίζει (για να μην τα χαρακτηρίσω) και μετά προσπαθεί να τα καλύψει και να τα ρίξει αλλού... Λυπάμαι πραγματικά που αναγκάζομαι να απαντήσω μ' αυτό τον τρόπο αλλά θεωρώ σωστό να ξέρουν και οι υπόλοιποι τι γίνεται. Μπορείτε να κρίνετε και ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ από 2 θέματα που μου έχουν μείνει επειδή έχουμε συζητήσει "προσωπικά".
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...νθρωπων (από αρχή μέχρι τέλος)
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...250#post575250 (#163 και μετά η δική του απάντηση)
Υπάρχουν κι' άαααλλα τόσα...
Συμφωνώ με μνημόνιο. Μακ, μπορείς άνετα να με χαρακτηρίσεις πάλι όπως θες επειδή είπα την γνώμη μου.
Όσον αφορά αυτά που λες, γνώμη μου είναι να μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά το φόρουμ και αν σε ενοχλούν τόσο οι εντάσεις όπως λες, λόγω ωριμότητας και μόνο θα έπρεπε να τις αποφεύγεις και να τις αγνοείς ή να τους καθησυχάσεις. Εσύ κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Σε αφήνω τώρα ελεύθερα να με βρίσεις. Καληνύχτα σας.
Γιατι να σε βρισω , καλε , σου ειπα δεν εχω κατι μαζι σου , αλλα εσυ εχεις ..........
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...ητες/page6
H απαντηση μου σε οσες με κατηγορουν οτι τα θρεντ μου , πυροδοτουν καυγαδες ............................
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης που εχει μπει εδω μεσα και προσωπικα δεχτηκα απο τις πιο ανηθικες επιθεσεις. Συνεχισε το καλα το πας , δειχνεις το ποιον σου και την αναγκη σου να ασχολουνται ολοι μαζι σου. Εγω προσωπικα το ληγω εδω.. παω να διαβασω κανεναν αστικο μυθο μπας και με παρει ο νανις! Αρκετα ασχοληθηκα με μικροπρεπειες.
Eβαλα ως αποδειξη εσενα , εσυ μπαναριστηκες , οχι εγω , και την παραγραφουλα της ρεμεντυ ................
Kαι ποιον ενδιαφερει η ιστορια εκεινη και το αν μπαναριστηκα εγω? Ρε τραβα να σε φυσηξει αερας βρε Μαγκαιβερ , τα εχεις παιξει εδω μεσα εντελως.
Το εβαλες για να δειξεις και καλα το επιπεδο σου? Γιατι αν παραθεσουμε τα περασμενα μεγαλεια σου δεν σε ξεπλενει ουτε ο Νειλος.. Βεβαια τα νεα μελη μπορεις τα παιζεις στα δαχτυλα με την υποκρισια σου , ο Μαγκ λεει δεν δημιουργει καυγαδες ... εσυ και η Παναγια η Τσαμπικα χαχαχα!Εμειναν κανα δυο μελη παλια και σου χτυπανε καμια αληθεια και ξυνιζει το 54χρονο παιδακι...και αρχιζει και απειλει Θεους και δαιμονες και σκαλιζει παλια θεματα για να καλυψει τις μαλακιουλες του. Ωωωω μωλεεεε .. :(
Ενα τελευταιο το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης επειδη
απειλεις θεους δαιμονες ,διαχειριση και το φορουμ που ειναι επιχειρηση κατ'εσε . Αυτη η επιχειρηση λοιπον οταν απειλουσες ευθεως μελη εδω μεσα ωσαν πεζοδρομιακος και μιλαμε για απειλες κατα ζωης επρεπε απο τοτε να σε στειλει δια παντος , αλλα δεν το επραξε . Αυτα .. αρκετα νομιζω με εχεις σε ασχολια απο χτες . :)
Εμένα πάντως με προσβάλλει αυτό το θέμα άσχετα από το θεματοθέτη, όποιος κι αν το άνοιγε το ίδιο θα ένιωθα...