Originally Posted by
Κύκνος
Καλημέρα αρχάγγελε! :) Να σε ρωτήσω γιατί διάλεξες αυτό το ψευδώνυμο; (μ' αρέσει)...
Το βασικό πρόβλημα μου είναι η κατάθλιψη, αυτή με βασανίζει περισσότερο απ' όλα...αλλά έχω και κάποια ψυχωτικά συμπτώματα κι ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή...το δικό σου θέμα ποιο είναι αν θες να πεις;
Όσον αφορά την σχέση δεν είναι κι ότι πιο εύκολο να κάνω γιατί φοβάμαι το άλλο φύλο λόγω βίας που έχω δεχτεί στο παρελθόν...
Η μαμά μου είναι 63 χρονών...να σου εξηγήσω τώρα πιο καλά τι με πείραξε...ο ξάδελφος μου ήταν μια ζωή απομακρυσμένος από την οικογένεια όπως κι ο πατέρας του ο θείος μου, μια ζωή μας θυμόταν όποτε ήθελαν κάτι και μας δημιουργούσαν προβλήματα...και για πόσο καιρό ασχολούνταν μαζί του εις βάρος μου...γι' αυτό εκνευρίστηκα γιατί λόγω των συνθηκών που περιέγραψα δεν νιώθω αγάπη γι' αυτόν...
Και τώρα στο τρέξιμο είναι πάλι σε νοσοκομείο γιατί νοσηλεύεται μια ξαδέλφη μου αλλά παρόλο που πάλι νιώθω μόνη και την έλλειψη της προσπαθώ να μην παραπονιέμαι γιατί αυτή η ξαδέλφη είναι στενό μέλος της οικογένειας, είναι η κόρη του δίδυμου αδελφού της μαμάς μου που δυστυχώς δεν ζει πια και αυτή την οικογένεια την νιώθω πολύ κοντά μου, μαζί μεγαλώσαμε...Αλλά ότι έχω συναισθηματικό πρόβλημα που λείπει έχω...αν μπορείς να με βοηθήσεις να το αντιμετωπίσω θα το εκτιμούσα πολύ... :)
Το συζήτησα μαζί της το θέμα πριν καιρό αλλά δεν καταλαβαίνει, δεν μπορεί να σταματήσει να βοηθάει και να προσφέρει λέει...ε, πρόσφερε πρώτα ότι χρειάζεται το ίδιο σου το παιδί και μετά αν σου μείνει χρόνος προσφέρεις κι αλλού...