Originally Posted by
Macgyver
Πολυ ενδιαφεροντα αυτα περι γαλακτος , συνταρακτικα μαλλον .........οπως και περι ντοματας ................ ναι κι εγω με το αντικαταθλιπτικο , δεν αντεχω ζεστη .......................σωστα 54 ειμαι , αλλες εποχες τοτε , μα τελειως διαφορετικες , η Αθηνα το 75 , ειχε εναν Βασιλοπουλο στους Αμπελοκηπους , και ενα Μαρινοπουλο , κανενα αλλο σμαρκετ τετοιου μεγεθους , μονο Θανοπουλο , ενα ειδος γαλακτος υπηρχε , αυτο με το ασημι καπακι , και ενα ελβετικο τριγωνακι, το enstall , ολα τα ψωνιζαμε απο τον μπακαλη , τελη τελη του 70 , 300.000 αμαξια η Αθηνα , παραδεισος , αν ηθελες να ψωνισεις ρουχα καλα , επαιρνες το αμαξακι σου , αν ειχες , εγω ειχα ενα bmw το 1980 , πηγαινα Κολωνακι , καμμια 10αρια μαγαζια ολα κιολα , παρκαρες οπου γουσταρες , ψωνιζες με την ησυχια σου , λεφτα ειχε ο κοσμος , η βενζινη θυμαμαι το 80 , εκανε σε ευρω 7 -8 cents !!!! /λιτρο , Α /C ειχα βαλει σταμαξι , και οποιος εμπαινε , κουφαινοταν απο την υπαρξη A/C σε αμαξι !! , τα σπιτια δεν ειχαν , επρεπε να κανεις τρυπα στον τοιχο !! και ηταν πανακριβα και εξαιρετικα θορυβωδη ,το οικογενειακο παγωτο εκανε 10 cents !!! το σουβλακι , το 80 , εκανε 6-7 cents !!!! τσπαντων , ωραια η Αθηνα τοτε ..........