Originally Posted by
archangel
που θα σου αρέσουν σου ειπε ρε why, δλδ ομορφες.
Στα εχω πει και ξανα πει και ξανα πει. Ομως σε συμπαθω και θελω να σε βοηθησω αν και εσυ φοράς τις παρωπιδες σου και δεν ακούς κανεναν.
Κανεις δεν είπε να μην πας με μια γυναικα που σου αρέσει (όμορφη δλδ). ΟΛΟΙ πηγαινουν με γυναικες που τους αρέσουν (σε άλλους αρέσουν οι παχουλες, σε άλλους οι αδύνατες κλπ). Δεν υπάρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι αλλα το πως τους βλεπει ο καθε ενας. Τι εννοω;
Μπορει πχ αυτή που εσυ αποκαλεις "ομορφη κοπέλα" εγω να την βλέπω ασχημη και αυτή που εγω αποκαλω όμορφη να την βλέπεις ασχημη κλπ. Με αυτό το τρόπο ολοι οι ανθρωποι βρίσκουν το αλλο τους μισο. Εάν δεν γινόταν αυτό τότε όλοι οι άντρες θα κολλούσαν μόνο στις "ομορφες", οι γυναίκες μόνο στους "όμορφους" και με λιγα λόγια οι "μετριοι και οι "ασχημοι" (αντρες και γυναίκες) θα έμεναν μόνοι και ερημοι σαν την καλαμιά στον κάμπο. Μπορεί τώρα να χρειαστουν να κάνουν μια προσπάθεια για να το βρουν, μπορεί να κάνουν και 100, όμως στο τέλος θα το βρούν.
Μην κρινεις τους αλλους απο την εμφανιση και μονο απο εκει γτ θα κρινουν και εσενα.
Και κατι τελευταίο που μαλλον δεν θα σου αρεσει.... καθόλου. Λοιπόν ακου. πίστεύω πως πρέπει να βελτιωθεις σε κάποια πράγματα. Αυτα που σου είπε η Ναταλία είναι σωστά ΟΛΑ κατα την γνωμη μου και πρέπει να ακολουθησεις την συμβουλη της. Αλλα και κάτι που είπε και ο.... (δεν θα σου αρεσει αυτό) Ελις ειναι σωστό αλλα δεν το πρόσεξες. Σου είπε "για να πας με όμορφη καλώς ή κακώς πρέπει να γράψεις χιλιόμετρα κι αυτή τη στιγμή το κοντέρ σου γράφει μέτρα" και αυτό που εννοουσε ήταν οτι για να καταφερεις να κανεις μια ομορφη να σε ερωτευτη πρέπει να εχεις εμπειρία μεγάλη. Ξερω πως τον θεωρεις "τρελό" οπως είπες, αλλα ξερείς τι λενε. Απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αληθεια!
Πλησιασε λοιπόν και μια μέτρια και φλερταρε την (ΜΗΝ κανεις κατι μαζί της πέρα απο αυτό, δεν είναι σωστό ουτε για σένα ούτε για αυτήν) για να αποκτησεις εμπειρία σε αυτό το θέμα. Ακόμα εαν καταφέρεις να σε προσέξει λίγο θα ανεβει και η αυτοπεποιθηση σου λιγο. Μπορει πχ (παράδειγμα σου λέω, μην φτασεις μεχρι εκει αν δεν θες) να φτάσεις μέχρι το σημείο να ζητησεις το τηλεφωνό της και μην την πάρεις τηλ. απλώς και μόνο για να μαθείς πως να το κάνεις σε ομορφη. (και πάλι δεν είναι βεβαια σωστό, αλλα επειδη εισαι εσυ θα το επιτρέψουμε:p).
Αυτα είχα να πω ελπίζω να τα διαβασεις και να τα ακούσεις....