Originally Posted by
hurt_child1984
Μου φαινεται περιεργο γιατι τη προηγουμενη εβδομαδα του ειπα οτι οποτε θελει μπορουμε να παμε εκεινο το καφε,οποτε θελει και μπορει.Δεν το κανονισε ποτε.Εφοσον καποιος ενδιαφερεται και του ανοιγεις τη πορτα το λογικο ειναι να μπει.Περασαν μερες,ηταν χαμενος,πηγα εγω απτη δουλεια του γτ επρεπε να παω,του μιλησα ευγενικα αλλα τυπικα,περασαν κι αλλες μερες,ξαναπηγα στη δουλεια του ημουν πιο τυπικη,εφυγα και δε τον χαιρετησα οπως εκανα συνηθως,και την ιδια μερα σκαει στη δουλεια μου δυο φορες,δε μου μιλησε,ειπε ενα γεια σας γενικο,κοιταζωντας εμενα,μου επιασε τη κουβεντα τη δευτερη φορα που ηρθε για το προβλημα που ειχε προκυψει με την καρτα αναληψεως μου,αλλα μετα δε ξανακανε τπτ,!
Οταν ου εστειλα λοιπον οτι δε καταλαβαινω τη σταση του,και οτι εγω δεν εχω κατι κακο απεναντι του,και οτι θα θελα να σταματησει αυτο το περιεργο κλιμα μεταξυ μας,αυτος δεν απαντησε καν!
Προφανως πηρε το οκ του,και στη συνεχεια ηθελε να με κανει να νιωσει ασχημα,απορριψη για την ακριβεια.
Το υγιες θα ηταν,να μου πει οκ παμε τη ταδε μερα για ενα καφε να το λυσουμε και να μαστε οκ,αν οχι σαν εραστες σαν ανθρωποι βρε αδερφε!
:D