Γιατί τέτοια κακία κ λες ότι είσαι κ ηθικός άνθρωπος μήπως έκλεψα τον δικό σου γκόμενο πριν 20 χρόνια; Ύστερα σε πείραξε που είπα χοντρή την άλλη ....εσύ πόσα μου σέρνεις εδώ και άδικα και στα καλά καθούμενα; Για μαζέψου .....
Printable View
Δελφίνι φαντάσου τι έχει να γίνει αν αποφασίσεις να παραιτηθείς από την περίπτωση ALS που φροντίζεις!!!Θα σε απολαμβάνουμε συχνότερα στο Forum!
Πόρνη δεν είσαι με τίποτα,αυτό είναι δεδομένο.Δεν σε είπε Πόρνη ο Κύκνος!
Αλλά δεν ήταν σωστό που έκλεψες τον γκόμενο την φίλης σου στο παρελθόν.
Κύκνε τώρα αλήθεια:Μπορείς και νευριάζεις με το Δελφίνι?Αφού την ξέρουμε!Οlgaki1975 και τα μυαλά στα κάγκελα!
*Ο Aeon πήρε το όπλο του και πυροβολεί σήμερα!
Γιατί με ενοχλείς σε προσωπικά μηνύματα, σαν πολύ θάρρος δεν πήρες; Ναι, είμαι ηθικός άνθρωπος γι' αυτό δεν μπορώ να ακούω να προσβάλλουν ανθρώπους που δεν τους έφταιξαν σε τίποτα κι ας μην τους ξέρω, μιλάς άσχημα, αν δεν το καταλαβαίνεις πρόβλημα σου. Και δεν με νοιάζει αν δεν ήταν δικός μου ο γκόμενος, η πράξη σου ήταν ανήθικη είτε σ' αρέσει είτε όχι. Για τον Θεό δεν θα μιλήσω γιατί το που θα σε στείλει δεν θέλεις να το ξέρεις...
Μην με ξαναενοχλήσεις με προσωπικό μήνυμα για να μην ασχοληθώ ξανά μαζί σου...δεν έχω άλλη διάθεση, εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα αλλιώς δεν θα θεωρούσες εαυτόν ηθικό...
Αυτά από μένα, καλό βράδυ!
Αυτό ναι!Είναι το κλασικό Δελφίνι που όλοι λατρέψαμε και αγαπήσαμε!Quote:
Γιατί τέτοια κακία κ λες ότι είσαι κ ηθικός άνθρωπος μήπως έκλεψα τον δικό σου γκόμενο πριν 20 χρόνια;
Μπορώ και νευριάζω δυστυχώς αλλά θα προσπαθήσω να μην ξανασχοληθώ για το δικό μου καλό...
Όσο για το ***** προφανώς δεν πρόσεξε το "σαν"...
Μωρέ καλά κάνει ο Aeon, ας με πυροβολήσει κι εμένα, το σωστό να λέγεται αν υπάρχει διαμάχη υπάρχουν πάντα τουλάχιστον δυο μέρη...
Μόνο που αν πυροβολούσε κυριολεκτικά ας μου έριχνε κι εμένα μία στο δόξα πατρί να ησύχαζα (Off topic, πόσους πόντους παίρνω γι' αυτό; Δεν θυμάμαι...αλλά δεν θα κάνω άλλο...)
Ηθικός η όχι δεν χαρακτηρίζεται ένας άνθρωπος από μία μεμονωμένη πράξη τι δεν καταλαβαίνεις; Άλλωστε αυτό που έγινε σβήστηκε κ από τον Θεό κ από τους ανθρώπους κανένας δεν το θυμάται, το εξομολογήθηκα κ πάει χάθηκε!Πραγματικά με παραξενεύει η στάση σου!
Ρεα ελα να τσακωθουμε λιγο και μαζι!
Α χα χα έλιωσα!!Σβήστηκε λέει από τον Θεό!Quote:
Δελφινάριο:Άλλωστε αυτό που έγινε σβήστηκε κ από τον Θεό κ από τους ανθρώπους κανένας δεν το θυμάται,το εξομολογήθηκα κ πάει χάθηκε!
Εξομολογήθηκε και ... τέλος!Πάει χάθηκε η αμαρτία!!!Είσαι μεγάλη μορφή λέμε ρε Ολγάκι!Αλλά δεν έχεις κι άδικο τώρα που το ξανασκέφτομαι!
Πάντα πίστευα πως αυτός ο μίτος έχει πολλά να δώσει ακόμα!
*Kύκνε εσένα το μυαλό σου στην αυτοχειρία!!!Αμάν πια!
Σταύρο, είσαι μορφή έχεις πλάκα που σχολιάζεις άκουσον να εύχονται να μου κάνουν μπαν τι τους έκανα.