Χαχαχαχαχαχαχαχα
Printable View
Run dude, RUNNN!!!!!!
να εδω εχουμε ενα κλασσικο παραδειγμα sub..ο ελεγχος ξεκιναει απο το μυαλο!..καταβάθως ο φιλος μας απολαμβανει την δυναμη που εχει η φιλη του επάνω του..ενας φυσιολογικος ανθρωπος θα την εκραζε.. εκεινος ομως αισθανεται ακομα πιο δυνατα αισθηματα, ναι πνιγεται...αλλα καταβαθως η απολυτη υποταγη ... τον φτειαχνει.
μακαρι να την βλεπαμε μαζι αλλα που τετοια τυχη...δηλαδη με φτιαχνει που με καβαλαει στον σβερκο??
παιδια δεν ειμαι ουτε μαζοχιστης ουτε σαδιστης μου αρεσει η γυναικα να κανει καποια πραγματα στο κρεβατι απο μονη της ''πρωτοβουλια'' αλλα οχι και ετσι:p
Φιλε
1ον. δεν είναι κακό να σου αρέσουν τα μαζοχιστικά. Το αντίθετο. Με την σωστη κοπέλα ολα είναι COOL!!!! :cool:
2ον. Κατα την γνωμη μου τουλάχιστον σε μια υγιεις σχέση πρεπει να υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός.
Ειχα εναν φιλο που η κοπέλα του δεν τον αφηνε να μπει στο ιντερνετ. Ειχε μαλιστα αλλάξει τον κωδικό του φβ του και δεν μπορούσε να μπει. Οταν μια μερα της είπε να βγούν αυτη του είπε ότι δεν μπορει γιατι ήταν στο σχολείο. Αυτός κατα τυχη βγηκε για να πάει στο περίπτερο να πάρει κατι που ηθελε για να δει ταινία και περασε απο ενα καφε και την είδε μεσα με κατι φίλες της και με κατι αλλα αγορια να είναι πολυ κοντα (αν καταλαβαίνεις τι εννοω). Σκοτωθηκαν στην κυριολεξία.
Αυτο που εχεις με την κοπελα (τουλαχιστον σε εμενα) μου φαινετε περισσοτερο εμμονή παρά αγάπη...
Δεν σε αφηνει να κανεις παρέα ουτε με την αδερφή σου επειδη φορα κολάν!!!!
Τι πιστεύει δηλαδη οτι θα κάνεις κατι με την αδερφή σου;;;;
Τομ ή γλυκιά σχέσιολογος έχει το ζουμί η άλλη είναι ξεπεταρουδι πολύ μικρή δεν κάνει
Ποια ειναι η γλυκια σχεσιολογος?