Θυμάμαι ένα με ποδόσφαιρο με τον Πελέ και ένα άλλο ποιό πρόσφατο με μπάλα επίσης, αλλά όχι τους τίτλους. Γαμάτα.
Printable View
Θυμάμαι ένα με ποδόσφαιρο με τον Πελέ και ένα άλλο ποιό πρόσφατο με μπάλα επίσης, αλλά όχι τους τίτλους. Γαμάτα.
Δεν βλέπω συχνά anime προτείνω τα manga! Το αγαπημένο μου βέβαια που το έχω δει σε ότι anime, ταινία κλπ έχει βγει και όλη την σειρά manga είναι το Death note! Από εκεί και πέρα ένιωσα πως ποτέ ξανά δεν θα βρω κάτι ανάλογο σαν αυτό και δεν πολύ ενθουσιαζομαι. Έπειτα στην συλλογή μου έχω Tokyo Ghoul, Gangsta, Tokyo Summer of the Dead, Resident Evil, Fantasma, One piece, the master of mind files. Μαρεσουν τα αστυνομικά/μυστηρίου/θρίλερ αν έχετε κανένα καλό να προτείνετε πάντως με αστυνομικά πείτε μου.
Μην με κραξετε αλλα ακομα δεν εχω δει το Naruto, εχω κολλησει με το Boston Legal , 5 season ειναι μονο , οποτε υπομονη :p
Χρόνια πολλα Χριστός ανεστη!
Φιλε σορυ που δεν απαντουσα τις τελευταίες εβδομαδες αλλα ήμουν εκτός τις πολης μου για δουλεια και δεν είχα ιντερνετ.
Το koutetsujou no kabaneri φαινεται ωραίο και εννοείται πως θα το τιμησω :Ρ .
Αα και κατι ακόμα. τι μου εκανες ρε φίλε?!
Ειχα παει σε ενα Μπαζαρ και είδα στα ελληνικα του berserk τους 2 πρωτους τομους.... και εννοείτε πως τους αγόρασα!
Βεβαια καμια σχεση με το anime. ολη η ιστορια ειναι διαφορετικη.
Άσχετο με το θέμα αλλά επειδή δεν θέλω να ανοίξω θέμα , έχει ασχοληθεί κανένας με το Warcraft και το lore του;
ότι τελείωσα μέσα σε όλο αυτό το διάστημα:
-Kurumokuro , πολύ mecha 2 seasons και ας πούμε μέτρια υπόθεση
-Κnights of sidonia
-Seven deadly sins
-Blame (ταινία)
-Castlevania
-ID-0
-Rage of the Bahamut
-Resident evil: Vendetta (ταινία)
-Gantz:O (ταινία)
-Κingsglaive Final Fantasy(ταινία)
-Mobile suit Gundam Thunderbolt
One piece
Naruto 1 & 2
Boruto
Death note
Sword art online 1 & 2
Bleach
λατρευω ιαπωνικη κουλτουρα γιατι μεγαλωσα με βιντεοπαιχνιδια. σαν παιδι εβλεπα Transformers και Dragonball στη τιβι. τωρα προτιμω τις live action μεταφορες τους σαν τα Rurouni Kenshin, Death Note, 20th Century Boys, Casshern, Gantz, ενω το αγαπημενο μου ειναι το Crows Zero. φετος βγαινει και των Tokyo Ghoul και Gintama.
Μονο το death note εχω δει, ολοκληρο σε 2 μερες και μου ειχε αρεσει παρα πολυ.
(Ειδε κανεις την ταινια με τον Νταφοε?)