Originally Posted by
NickosDark
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια σου πραγματικα με ζεσταναν λιγο τωρα που νιωθω πραγματικα οτι ειμαι μεσα στην αβυσσο παλι. Εχω τα πραγματα υποτιθεται που με κανουν να ξεχνιεμαι και να αφιερωνω χρονο σε μενα. Πηγα εκανα καποια ψωνια, καθομαι βλεπω καποια αγαπημενα προγραμματα, ασχολουμαι με την φωτογραφια ερασιτεχνικα, περναω χρονο με το να δοκιμαζω καινουργια λουκ να κανω ενα daydreaming να θετω στοχους, να αποκταω νεα κινητρα κλπ. Και οντως με βοηθανε, αλλα μετα κατι θα γινει και θα με στραγγιξει οπως αυτο τωρα ας πουμε και θα νιωθω αδειος και παλι...
Θα τα ξαναπαρω, αλλα στον βωμο του να μην πληρωσουμε τα 600 ευρω που ηρθε 2μηνια ΔΕΗ, + ολα τα εξοδα τα οποια εχουμε και τα χρεη... Ουσιαστικα αυτο που με θυμωσε ειναι οτι τα κανονισαν ολα χωρις την συγκαταθεση μου... Ενιωσα τοσο μεγαλη οργη που δεν μπορουσα να την νιωσω σαν συναισθημα, απλα αρχισα να ζαλιζομαι και να μην νιωθω καλα, βαρεσα το χερι μου στην κουπαστη της σκαλας και κοντεψε να σπασει μετα ενιωθα το κεφαλι μου βαρυ και μουδιασμενο, μεχρι και τις τριχες απο το μουστακι... Και κατακλιστηκα απο απελπισια οπως και πολλοι αλλοι ελληνες νομιζω, δεν βρισκω δηλαδη το συναισθημα αυτο κατι που το εχω μονο εγω και αχ cry me a river, δεν θα πρεπε να γκρινιαζω γιατι υπαρχουν πολυ χειροτερα αλλα διχαζομαι και μια πλευρα του εαυτου μου λεει δεν αντεχω αλλο πια... Τωρα νιωθω απλα το απολυτο τιποτα... Προσπαθησα να κλαψω να εκτονωθω παλι ματαια ομως... Νιωθω απλα κενος στην προκειμενη φαση και θελω να ξυπνησω οταν εχει τελειωσει ολο αυτο...