....και ομως σκεφτεται ....
Γαλιλαιος
Printable View
....και ομως σκεφτεται ....
Γαλιλαιος
να φανταστω πως πυθαγορα μου πως λες οτι σκεφτεται το κατω κεφαλι.....
Εγω παντως βλεπω ολους μου τους φιλους κοιτανε τα κοριτσια που ειτε ξερουν οτι ειναι τυπου το δινω οσο να ναι ή κοιτανε μονο αυτες που θα εχουν τα τελεια βυζια,ποδια,ματια,χειλια μαλλια κα και αν καποιο κοριτσι δεν τα εχει πεταξει ολα εξω και εχει μικρο στηθος,η λιγα πιασιματακια σαβουρα την ανεβαζουν σαβουρα την κατεβαζουν(και αυτοι βεβαια ειναι αψεγαδιαστοι,ετσι νομιζουν δηλαδη)
εγω που ειμαι στην παρεα δηλαδη τι θα αλλο θα μπορουσα να καταλαβω???μου λενε οτι ψαχνουν κοπελα με μυαλο αλλα το μονο πραγμα με το οποιο δεν ασχολουνται ειναι αυτο....αρα με τι σκεφτονται????
απλα επειδη καποιες το δινουν απροκαλυπτα χωρις καν να κανουν επιλογη που θα το δωσουν,οταν συνανταατε μια που δεν το δινει την εχει δει γκομενα....Βεβαια δεν διαφωνω οτι υπαρχουν κοριτσια που το παιζουν ε....
και υπαρχουν πολυ ωραιες κοπελες που πραγματικα εσεις δεν τις βλεπετε...
Στην ουσια μας εχουν περασει διαφορα προτυπα και προυποθεσεις τα οποια αγγιζουν το χαμηλοτερο σημειο και εχουν εξαφανισει στοιχεια οπως εξυπναδα,χιουμορ,γλυκητητα και χαρακτηρα...εγω δεν ειπα να μην αναζητας το ομορφο αλλα αν τυχει και εχει λιγο μπουτακι παραπανω το κοριτσι ή ενιαιο κοιλιακο το αγορι τι να κανουμε,δεν θα πεθανουμε κιολαςςςς.....