Originally Posted by
novia35
Ε, μα τι σου λεω!! :)
Οχι, δεν ηταν ιδεα μου. Οντως η σταση ηταν επιθετικη. Ολοι επιζητουσαν την επιβραβευση, την προσοχη και να γινουν οι αγαπημενοι, οι κολλητοι του δασκαλου. Να τους ξεχωρισει. Υπεβοσκε ενας ανταγωνισμος. Εγω ημουν τρελα ερωτευμενη κι αυτο φαινοταν παρολο που προσπαθουσα να το κρυβω. Τετοιο πραγμα δεν μου εχει ξανασυμβει, λες και με ειχε υπνωτισει ο ανθρωπος. Η βλακεια μου ηταν οτι το εκμυστηρευτικα σε ενα- δυο ατομα και τοτε ειδα μια συμπεριφορα ν' αλλαζει. Αυτο ηταν πολυ μεγαλο λαθος μου. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω μια φιλη, εναν ανθρωπο δικο μου να τα λεω που να τον εμπιστευομαι. Με αποτελεσμα ειτε να μην εχω κανεναν να τα πω ή να τα εμπιστευομαι στα πιο λαθος ατομα. Στην αρχη υπηρχε μια συμπαθεια αλλα στη συνεχεια αλλαξε η σταση του, με αντιμετωπιζε με καχυποψια και σε καποιες φασεις μου την ελεγε κιολας. Εγω ειχα αντιληφθει οτι καποια ατομα εκει συν του δασκαλου ειχαν κανει παρεακι, δηλαδη τα λεγανε κι εκτος γιατι ειχαν αποκτησει εναν δικο τους κωδικα επικοινωνιας και τους αλλους μας ειχαν γραμμενους. Σαν να περισσευαμε. Ολο αυτο το παρεακι ηταν συσπειρωμενο γυρω απο τον δασκαλο. Ενιωθα ανεπιθυμητη και πιο πολυ οταν καποια μου επιτεθηκε για ανοητους λογους. Μετα το περιστατικο εγω εφυγα απο την ομαδα, φευγωντας απο την ομαδα καποιοι εκοψαν επαφη, εκεινοι βεβαια ισχυριζονται οτι εγω εκοψα επαφη και ενα-δυο ατομα με διεγραψαν απο φιλη τους στο f/b, που δεν μ' ενοιαξε και πολυ απλως ηταν ατομα της επιρροης του δασκαλου (ή ατομα που επηρεαζουν τον δασκαλο) πραγμα που σηματοδοτουσε κατι, χωρις να εχει συμβει καποιο γεγονος αναμεταξυ μας. Οπως και ο δασκαλος βεβαια ο οποιος με μπλοκαρε κιολας στο Facebook μετα που εφυγα. Βεβαια να πω οτι κι εγω ημουν σε μια κατασταση που ειχε περασει πολυς χρονος, εγω τον ηθελα σαν τρελη, περιμενα να γινει κατι και δεν γινοταν, εβλεπα κι ολο αυτο το φλερτακι με την πιτσιρικα, απ' την αλλη δεν μπορω να πω οτι δεν μου ειχε δωσει δικαιωματα αλλα μπορει να ηταν κι ενα παιχνιδι δηλαδη, και μου την εδινε, προσπαθουσα να κρυψω τον εκνευρισμο μου με αποτελεσμα να φτασω στα ορια μου και με την πρωτη ευκαιρια