Ε τοτε μπορουσε να τα δωσει ομως, δεν ειχε και υποχρεωσεις. Ηταν προ κρισης λολ
Printable View
εχω ξοδεψει και εγω για σαμσυνγκ γκαλαηι πολλα λεφτα ,αλλα το θεωρησα καλο σαν αγορα
καλα ειναι τα γκαλαξι (τα καλυτερα ανδροιντ κατα τη γνωμη μου), αλλα αντε να ξεκολλησεις απ το ιντερνετ τωρα με τα σμαμρτφον!!!!!
Δυστυχως , νομιζω οτι δεν διορθωνωμαστε ..............επειδη εχω προσβαση στην bmw Ελλαδος , εχει ενα καλο χρηματοδοτικο, και το 90% των μοτοσυκλεττων , των 15.000-20.000 ( τοσο κανουν οι bmw μοτο ) , πωλουνται με δοσεις !! ακου τωρα να πας να χρεωθεις για ενα ματσο σιδερα , για τα επομενα 3-4 χρονια , δλδ για την διασκεδαση σου , αλλο για δουλεια , που δεν ξερεις τι σου ξημερωνει πλεον .................... αθανατε Ελληνα !!! και οι ατοκες δοσεις , σε καταναλωτικα αγαθα ( περριτα ) , δινουν και παιρνουν ακομη .............
Eχουνε περασει πολλες μοτο απ τα χερια μου , τωρα εχω 3 bmw , ειχα το 690 KTM , το εντουρο , οχι το ντιουκ , και ανταποκριθηκε επαξιως στη φημη του Καθε Τοσο Μαστορα , μεχρι τα οργανα μπασαν νερο στα 1000 χλμ . , χαλασε η τρομπα βενζινης , τοδιωξα κακην κακως , μακριαααααααααα ........και χοντα ειχα , καβασακι , γιαμαχα , σουζουκι , χουσκβαρνα , μπουλτακο , οτι θες .....οι πιο καλες ειναι οι Χοντες ........μακραν ....
μου αρεσουν και οι χοντα , ωραις και γερες ,οχι ολες τα περισσοτερα μοντελο στριτ και ον οφ.
πως μπασαν νερο?
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως σ αρεσουν οι bmw ,εγω και μονο που τις βλεπω σκεφτομαι πως δινουν λεφτα για αυτες...θα μου πεις ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα γουστα
Eιχα απο μικρος bmw , ηταν ο πατερας μου αντιπροσωπος της , και κολλησα μαυτες ............. αλλωστε , εχει πολυ καλο σερβις , τον γνωριζω απο παιδι τον ιδιοκτητη , και εχω να κανω μονο μενα συνεργειο , παω τη μια , φερνω την αλλη , ευκολια δλδ ............ μια εντουρο θα την ηθελα παντως , θα κανω σε 10 μερες τεστ -ντραιβ , το scrambler της ducati , 800cc ........δεν εχω κατι εναντιον των ιαπωνικων , αλλα που να τρεχω σε πολλα συνεργεια , εχω κι ενα piaggio 350 σκουτερ , 2 συνεργεια δλδ, ε , φτανουν ....
Μπασαν νερο τα οργανα με το πρωτο πλυσιμο , χωρις πιεση ,, απαραδεκτο ......παντως σαν μηχανη , καλη ηταν .....αλλα οι φιλοι μου , που πηγαιναμε εντουρο , αλλοι παντρευτηκαν , αλλοι φυγαν εξωτερικο , αλλοι χεοκοπησαν , θελει παρειτσα το εντουρο στα βουνα και τα λαγκαδια , μονος δεν λεει , ασε που αμα πεσεις , ποιος θα σε μαζεψει ......μεχρι το 05 , ειχα το yamaha 500 wr , διχρονο καθαροαιμο , πολλη δυναμη ......
Εγω παντως περυσι αν θυμαμαι καλα ειχα μια triumph ,δεν μπορω να την θυμηθω τωρα που ηταν νικελ γκρι σκουρο και ηταν απιστευτη η περσινο η προπερσινο,πραγματικα αυτη την μηχανη την ερωτευτηκα εδειχνε κατι απο δεκατια 70 με 2016 απιστευτη αμα την βρω θα σ πια ακριβως ειναι
Eμ , αυτο λεω κι εγω , οτι οι triumph ρετροφερνουν , και δεν μαρεσουν τα ρετρο .......... αν και η scrambler , μου θυμιζει την εποχη που πηρα την πρωτη μου μηχανη το 78 , μια suzuki 400 ts , τοτε τις λεγαμε ψευτοεντουρο ............αλλα δεν θελω χρωμια , ματ μαρεσει η μηχανη ......
Η μονη καλη που εβγαλε η triumph , ηταν η tiger 1050 ........συγχρονη για τοτε........τρικυλινδρη ....
https://www.youtube.com/watch?v=DtYob3FiV2A
τσεκρετην αυτη