εγω προσωπικα πιστευω οτι ο θανατος ειναι το τελος της διαδρομης ,τελειωνεις ,σβηνει ο εγκεφαλο σου.
Δεν ξερω αν πιστευω στην ενσαρκωση της ψυχης ξανα ,αλλα τι να πω.
Printable View
Σκεφτητε ποσα χριστουγεννα και ποσα καλοκαιρια μας εχουν μεινει? (καλα ενοω) απλα ας ζησουμε την ζωη μας ουτοσιαλος ειτε υπαρχει ζωη ειτε οχι μετα θα το μαθουμε οταν ερθει η ωρα ....συν οτι νομιζω και την απαντηση να περναμε αυτη την στιγμη μονο κακο θα μας εκανε
Εγώ ξέρω, την γιαγιά μου! Άμα κρίνω από παππούδες κλπ τους δικούς μου δηλαδή, ότι έχω δει εγώ, δεν φοβούνται το θάνατο, φοβούνται την ταλαιπωρία, κατάκοιτος κλπ Μπορεί να είναι αναλόγως τον άνθρωπο! Εμένα δεν μ΄αρέσει που μεγαλώνω, μ' άρεσε δηλαδή μέχρι τα 17!, αλλά ο θάνατος τώρα όχι να σου πω την αλήθεια.....Άμα είμαι στα καλύτερά μου μόνο φοβάμαι ότι θα πεθάνω....Άρα όλο αυτό που εσύ φοβάσαι είναι ωραίο για μένα, είναι καλό!! Κατάλαβες με ποια έννοια το λέω......
Mα το θέμα είναι να πιστεύεις σε κάτι άσχετα αν είναι αλήθεια....άμα πιστεύεις σε κάτι που υπάρχει δεν λέγεται πιστεύω, λέγεται βλέπω αυτό που υπάρχει.....Ε τώρα δεν ξέρω πως μπορείς να πιστεύεις με το ζόρι σε κάτι, δεν γίνεται......Πιστεύεις γιατί θες, όχι γιατί είναι αλήθεια... τι να σου πω.....
Επιβεβαιωνεται οτι δυο πραματα ειναι σιγουρα σε αυτη τη ζωη , οι φοροι κι ο θανατος , μονο που οι φοροι γινονται χειροτεροι καθε χρονο ......................