Originally Posted by
Macgyver
Οχι , δεν το κανω για τον εαυτο μου , για τον αλλον το κανω , δεν καθομαι απο χομπυ να γραφω παραγραφους πανω στο θεμα του αλλου , ετσι δειχνω το ενδιαφερον μου , σεναν ανθρωπο που δεν σε ρωταει πως να κοψει το αλκοολ , σε ρωταει κατι πανω στο θεμα ΄αλκοολ ΄, και εγω απαντω , δεν τρεφω αυταπατες , οτι εγω θα σωσω τον κοσμο , ειτε απο το αλκοολ , ειτα απο οτιδηποτε αλλο , μην γελιομαστε , σε μια μελετη , τι σας κανει ευτυχεις , στατιστικως , 1ο ηταν το σεξ , και 2ο το ΑΛΚΟΟΛ , μετα ερχοντουσαν ολα τα υπολοιπα , ζουμε σενα κοσμο που παρακμαζει , που προσπαθει να πιαστει απο οτιδηποτε , προκειμενου να νιωσει εστω και λιγη ευτυχια , ας το παρουμε αποφαση ............................ προφανως δεν ειναι οι αλλοι σαν εμενα , οπως κι εγω δεν ειμαι σαν τους αλλους , ο καθενας ειναι μια ξεχωριστη προσωπικοτητα , δυσκολοτατο να ψυχολογησεις .......... σεβομαι την ελευθερη βουληση του ατομου , αυτο απαιτω κι απο τους αλλους , να σεβονται την δικη μου , δεν θελω στη ζωη μου ' αυτοκλητους σωτηρες ΄, αυτο το θεωρω καταπιεση ................. οσο για το τι ανθρωπος ειναι ο αλλος , αν υποσυνειδητα ζηταει μια βοηθεια , η και αν η βοηθεια που θα δωσεις , θα πιασει τοπο , δεν μπορεις να το ξερεις απο μια δυο παραγραφουλες , μοπρει να εκνευριστει οπως εγω θα εκανα , μπορει να αδιαφορησει , μπορει και να βοηθηθει , δεν μπορω να το γνωριζω με βεβαιοτητα , αλλα με την 3ετη παρουσια μου στο φορουμ , εχω μαθει λιγο πολυ να ' ψυχολογω ' τι περιπου στυλ ειναι ο αλλος , θελω να πιστευω .................