Τι είναι "διεμφυλικό" Lil77;
Σαν τις εικόνες Rorschach ένα πράγμα Cube;
Printable View
Κατά βάθος, όλοι οι απαισιόδοξοι είναι τεμπέληδες..............?
Ό διεμφυλικός/ Η διεμφυλική
O όρος αυτός στα αγγλικά λέγεται transgender. Διαβάζοντας το δεύτερο συνθετικό του αφορά το φύλο (gender) Αφορά ανθρώπους που νιώθουν ότι το βιολογικό τους φύλο δεν είναι εκείνο στο οποίο ανήκουν, όταν πχ ένα αγοράκι νιώθει πως κοριτσάκι, και νιώθει ''λάθος'' σε 'ένα ανδρικό σώμα. Αυτό το νιώθουν από πολύ πολύ μικρή ηλικία.
συγνώμη ξέχασα ενα ''είναι'' νιώθει πως είναι κοριτσάκι.
Να προσφέρω και εγώ λίγο χαμόγελο!
Ίσως δεν το ακούσατε, θα βάλουν κι ‘άλλους φόρους
φόρο εις τις ανηφοριές μα και στους κατηφόρους
κι ‘αν ανασαίνεις το λεπτό μονάχα μια φορά
έκτακτη θα σου στέλνουνε να δώσεις εισφορά.
Μα όποιος είναι πονηρός και μένει σε ισιάδα
αυτόν θα συλλαμβάνουνε ωσάν φοροφυγάδα.
Φόρο εις το κατούρημα, φόρο στους αποπάτους,
φόρο στους κάδους σκουπιδιών, φόρο και εις τους γάτους.
Φόρο εις τα τετράποδα και δίποδα γαϊδούρια,
φόρο στους ψύλλους των σκυλιών, φόρο και στα τσιμπούρια
φόρο σε κάθε έξυπνο, φόρο σε κάθε βλάκα
φόρο και στον πολύτεκνο, φόρο και στον μαλάκα.
Γ. Σουρής 1883
Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα!!!
Στα συμφραζόμενα με την λέξη "διεμφυλικό" χρησιμοποιείς τα "ετερόφυλο" [τι επιθυμεί] και "ομοφυλόφιλο" [τι επιθυμεί] και θα περίμενα η 3η περίπτωση να είναι αυτή της αμφιφυλοφιλίας [τι επιθυμεί] (αφού αναφέρεσαι στο τι επιθυμούν με τους προηγούμενους όρους). Υπάρχει λόγος που χρησιμοποίησες το "διεμφυλικός" [πως νιώθει αντί του τι επιθυμεί] για την 3η περίπτωση;
χαχαχα πολύ καλό! Το θετικό του μηνύματος? Προσφέρει γέλιο!! Σ'ευχαριστώ Μ87!!!
Ναι, διότι η διαφορά του είναι ότι ανήκει στο άλλο φύλο και ας έχει γεννηθεί σε λάθος σώμα και αναλόγως νιώθει κιόλας. Μην παρεξηγηθώ όμως γιατί τα υποστηρίζω όλα, απλά ήθελα να εξηγήσω τι σημαίνει όταν λέμε ότι κάποιος είναι διεμφυλικός/ή. Τόσο χάλια το εξήγησα?Που αποσκοπεί η ερώτηση σου??
Επίσης νομίζω ότι κάνουμε διάλογο σε ένα τόσο όμορφο θέμα και δεν θα έπρεπε..θα μπορούσαμε να ανοίξουμε άλλο..
????? ! ??????? ! ?????? !! ?????? ! ????????? !!! ????????? ¿¿ ???????
Αν είναι δυνατόν... από motivational εικονίτσα, να καταλήγεις να λες στον άλλο άνθρωπο για lgbt και να προσπαθείς να τον προσβάλλεις πλαγίως...
Επικοινωνείς με το περιβάλλον ρε συ, ή μόνο με το μυαλό σου;;;;
Μόλις είδατε κάποιον, να προσπαθεί να ανοίξει σιγαααά-σιγααααά και με προσοχή, τη βρύση με τις μαλακίες.
https://www.youtube.com/watch?v=w_tO66AOkdY
Και τι κάνει motivate (κινητοποιεί - προτρέπει) η συγκεκριμένη εικόνα κατ' εσέ Loading... αν όχι κάποιον ομοφυλοφιλικό στόχο; Επιπλέον δε, εγώ δεν το συνέδεσα με οποιονδήποτε τρόπο με την constantly curious, αλλά αν θέλεις υπέδειξε μου εσύ το σημείο όπου υποθετικά το κάνω αυτό.
Ναι ναι οκ, ότι πεις.
Να σου πω, επειδή είναι τόσο απλό να το καταλάβεις, είναι μάλλον κάτω από τις δυνάμεις σου, οπότε εγώ δεν θα κάτσω να κάνω διάλογο βασισμένο πάνω σε λογική μαζί σου, γιατί εσύ την λογική παιδάκι μου την κακοποιείς κατά βούληση. Νιώσε λίγο...
Απ'την άλλη βέβαια, αν σε ευχαριστεί τοοοοόσο πολύ αυτή η συνδιαλλαγή, μιας και τα αναλύεις τόσο καλά και με σωστές υποδείξεις, πληροφόρησέ μας ποιους ακριβώς εσωτερικούς σου φόβους σου ξυπνάει και σε παρακινεί να υπερνικήσεις, αυτή η motivational εικονίτσα.
Ελεος ρε παιδια....το ΓΡΑΦΕΙ ακριβως πανω απο την εικονα: "ενα μικρο βημα/σκαλοπατακι τη φορα". Ειναι γραμμενο...
Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Και εχει λιγο χρωμα επειδη γιατι οχι...ολη την υπολοιπη θεωρια περι προπαγανδισμου την αφηνω ασχολιαστη.
Να και ενα που μου αρεσει και δεν ειναι ακριβως θετικο αλλα νομιζω δινει λιιιιγο τροφη για σκεψη:
Whether you think you can or think you can’t, you’re right.
Ειτε πιστευεις πως μπορεις, ειτε πιστευεις πως δεν μπορεις, εχεις δικιο.
Πως σουρθε αυτο ? τι σχεση εχει ο τεμπελης με τον απαισιοδοξο ? τοτε πρεπει οι αισιοδοξοι ναναι εργατικοι , κατι που σιγουρα δεν ισχυει ......................... περισσοτερο εχει ταση προς την φυγοπονια ο αισιοδοξος .....ασε ,σου λεει , θα πανε καλα τα πραματα , χωρις ομως να καταβαλλει την αναλογη προσπαθεια , η πολλη αισιοδοξια βλαπτει , οπως και η πολλη απαισιοδοξια , καλυτερα ναχεις μια αμεροληπτη και ρεαλιστικη αποψη ....