Που να δεις τι λενε οι γλωσσες προγραμματισμου...
χ=χ+1
Τα variables ειναι variables αλλα εδω δεν μιλαμε για java...
Καληνυχτα σε ολους.
Printable View
Που να δεις τι λενε οι γλωσσες προγραμματισμου...
χ=χ+1
Τα variables ειναι variables αλλα εδω δεν μιλαμε για java...
Καληνυχτα σε ολους.
.. μάλλον είναι θέμα Χημείας τελικά ...
Νυχτααα !
Καλησπέρα σας,
(Τότε την έκατσα τη βάρκα)
Τι να πω και γω, όταν κάποια στιγμή αντιλήφθηκα (έστω και για λίγο, δεν μπορείς να το κρατήσεις περισσότερο, θα σε φάει) το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και με τι (αόρατους εχθρούς) έχω να παλέψω.
Δοξάζω βέβαια Θεό και εαυτό, που έχω θέληση και ψάχνω λύσεις.
Αδυνατό (πολύ δυστυχώς) στο θέμα πίστη.
Πίστη σε μένα, πίστη στης δυνάμεις μου.
Είναι βλέπετε αυτό που δεν μπορείς να κατανοήσεις.
Αυτό- αυτά που έχεις βιώσει στα πριν των τριών ετών, και πριν αναπτυχθεί το γνωσιακό μέρος του εγκεφάλου.
Ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να πάρω φάρμακα.
θα τα έπαιρνα μόνο αν χρειαζόταν σε Πρωτογενή θεραπεία.
Δυστυχώς αυτή η μορφή θεραπείας (εκτός Αμερικής, δεν γνωρίζω αν υπάρχει), είναι πολύ χρονοβόρα για τους θεραπευτές, οπότε οι περισσότεροι προτιμούν τα πιο εύκολα συστήματα.
Προσωπικά είδα κάποια βελτίωση στην κ.Φιλλιπάτου (www.biodrasis.gr). Το πράγμα θέλει σίγουρα αρκετό χρόνο αλλά και χρήμα.
Το κυριότερο όμως είναι ότι είμαι 1000 χιλ. μακριά από Αθήνα.
Αρα πρέπει να μετακομίσω.
Γι αυτό λοιπόν πέρυσι δοκίμασα την κλινική ύπνωση, που υπόσχεται γρήγορα αποτελέσματα.
Πάντα ήμουν θετικά προδιαθετειμένος για την θεραπευτική ύπνωση.
Και όντως είχε σε μένα πολύ γρήγορα αποτελέσματα.
ΜΟΝΟ που ήταν εντελώς από την ανάποδη μεριά.
Σε τρεις συνεδρίες , ήταν λες και άνοιξαν οι ασκοί του αιόλου.
Οι ποταμοί από ότι τραυματικό είχα βιώσει έρχονταν ανεξέλεκτα στη σκέψη.
Σχεδόν σχιζοφρένεια, παράνοια, και γω δεν ξέρω τι να πω.
Σαν να ζούσα μια φοβερή τραυματική εμπειρία, που όμως δεν είχε συμβεί.
Προφανώς αυτές οι τρείς συνεδρίες (που δεν έφτασαν καλά-καλά σε βαθιά ύπνωση), αναίρεσαν με τη μια όλες τις άμυνες μου, και έτρεχε ανεμπόδιστα ο συσωρευμένος πόνος.
Κάπως έχω συνέλθει και μετά από αυτό πλέον, αλλά τι να πεις.
Οταν πριν ξεκινήσεις ρωτάς το γιατρό, αν υπάρχει έστω και μια περίπτωση αρνητικών αποτελεσμάτων, και σου λέει με τίποτα, τι κάνεις;
Δεν λαχταράς να ζήσεις;
Δεν λαχταράς να περπατήσεις και συ ήρεμος, χαμογελαστός και με αυτοπεποίθηση;
Δεν λαχταράς να νιώσεις την ύπαρξή σου, το είναι σου;
Με τα (χημικά) φάρμακα θα φτάσω σε αυτά τα αποτελέσματα;
Ευχαριστώ που με ανέχεστε, τώρα αν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε για ενναλακτικές μορφές θεραπείας σε κάποιο άλλο τόπικ.
Αν γνωρίζει κάποιος ας το ανοίξει, και ανάλογα με τον χρόνο, κάποια πραγματάκια που έμαθα μπορώ να τα αναφέρω.
Ευχαριστώ
Αυτο που ελεγα εν ολιγοις ειναι οτι αυτη η υπνωση στην οποια αναφερεσαι ακουγεται πολυ ενδιαφερουσα. Προσωπικα εγω θα προτιμουσα μια θεραπεια που να ανοιγει τους ασκους του Αιολου παρα μια θεραπεια βαρετη.
Ομως τελικα δεν καταλαβα εαν και γιατι το μετανιωσες...
Αυτα που λες ειναι πολυ ενδιαφεροντα και πιστεψε με οχι μονο δεν κουραζεις κανενα αλλα ισα ισα μας ανοιγεις την ορεξη ν ακουσουμε και αλλα! Εισαι πολυ σεμνος αγαπητε Νικο! Νομιζω οτι πρεπει να ξεκινησεις ενα νεο topic και να περιγραψεις αναλυτικα τις εμπειριες σου. Ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν πολλοι που θα θελουν να τις διαβασουν!
Οταν λες οτι η θεραπεια σου κοστισε πολυ τι εννοεις; Μπορεις ν αναφερεις νουμερα;;
Αγαπητέ Holden,
αν διαβάσεις προσεκτικά, γράφω ότι η υπνοθεραπεία σε μένα λειτούργησε εντελώς αρνητικά.
Ακριβώς σαν να βιώνεις μια τραυματική εμπειρία ,και ίσως και χειρότερα.
Τώρα σε άλλους κάνει καλό, τι να πω.
Για τιμές δεν θέλω να αναφέρω μια και είμαστε σε δημόσιο χώρο (χωρίς να είναι κάτι κρυφό, απλά δική μου επιλογή), μπορείς όμως να μάθεις τηλεφωνικά.
Προσωπικά νομίζω οι σχετικά χρονοβόρες θεραπείες είναι πιο λειτουργικές, αρκεί να περιλαμβάνουν σώμα-ψυχή και νου.
Ολιστικά με λίγα λόγια.
Γράφοντας στο γκουγκλ \"ολιστικές θεραπείες\" όποιος ενδιαφέρεται θα κατατοπιστεί αρκετά.
Αυτά προς το παρόν
Να είστε καλά όλοι
Nαι Νικο διαβαζω πολυ προσεχτικα τι γραφεις . Απλα θελω να βεβαιωθω οτι παρ ολο οτι ανοιξαν οι ασκοι του Αιολου οπως λες, αν βγηκε εστω και κατι καλο απο αυτο.
Γιατι, εννοω οτι καμμια φορα και η σφαλιαρα που τρωμε μπορει να ποναει αλλα μακροπροσθεμα κανει και λιγο καλο...
Εγω παντως την τελευταια βδομαδα τυχαινει να μην ειμαι καθολου καλα. Σταματησα την θεραπεια που μου ειχε δωσει ο γιατρος
και στο τσακ συγκρατησα τον εαυτο μου ωστε να μην τον βρισω. Πολλοι λενε οτι εχουν μια σχεση εξαρτησης μαζι του.
Εγω παλι εχω μια συνεχη ταση αμφισβητησης προς το προσωπο του (γενικα, οποιος γιατρος κι αν ειναι αυτος).
Μου την δινει αυτη η υπερ-επιτυχημενη εικονα που παρουσιαζουν και σου λενε πραγματα ,τοσο απλα, λες και ειναι ευκολο να τα κανεις.
\"Τελος το ποτο\" μου ειπε. Ετσι απλα. Οκ man whatever you say. Αντε, πηγαινε πισω τωρα στην οικογενειακη σου γαληνη
και στο σπιτι σου στην Εκαλη με την πισινα τα Bang & Olufsen ηχεια και τον Τσαικοφσκι σου.
Συγκεκριμενα η θεραπεια που εκανα δεν ενιωθα να με ανακουφιζει ουτε στο ελαχιστο συν οτι γενικα
κλωτσαω παντα με τα φαρμακα και νιωθω σαν ενας βλακας που πληρωνει την Pfizer να γινει ακομα πιο πλουσια απ οτι ειναι.
Εχω ξανακυλησει στο αλκοολ. Καθε μεσημερι πριν ξυπνησω βαριανασαινοντας και με τα νευρα κουρελια υστερα απο το νυχτερινο ποτο
και στα προθυρα μιας κρισης πανικου, ορκιζομαι καθε φορα στον εαυτο μου να κοψω και το ποτο και τα τσιγαρα και αντι να βελτιωνομαι, χειροτερευω.
Το βραδυ παλι τα ιδια. Εδω καποιος θα μπορουσε να πει \"Ααα οκ...ετσι κανεις την famous grouse Mathew Gloag&son να γινει πλουσιοτερη.
και θα ηταν ενα σωστο επιχειρημα. Αλλα ο Mathiew με κανει και νιωθω καλυτερα εστω και περιστασιακα. Και στο κατω κατω δεν ειναι χημεια.
Και ειναι και επιλογη, οχι συνταγη.
Πάντως έτσι όπως το περιγράφεις, φαίνεται σαν το αλκοόλ να είναι η καλύτερη λύση για σένα αυτή τη στιγμή. Αφενός είναι επιλογή σου, δεν σου το επιβάλει ένας υπερεπιτυχημένος γιατρός, που μιλάει από μια θέση αφ\' υψηλού, και αφετέρου σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, έστω για αυτό το λίγο, πρίν περάσει η επιρροή του και ξυπνήσεις χάλια.
Holden, παρόλο που διαβάζω ότι με την πίεση και την κριτική δεν τα πάς πολύ καλά
δεν μπορώ να μη σου γράψω τα όσα πιστεύω γιατί το να κάνω το αντίθετο και απλώς να σου κάνω νομίζω θα ήταν χειρότεροQuote:
Originally posted by Holden
........ισως γιατι φοβαμαι την κριτικη,τους χαρακτηρισμους και την πιεση.
To αλκοόλ δεν είναι χημεία????? Αυταπάτη Νο 1......Quote:
Originally posted by Holden
.............
Εχω ξανακυλησει στο αλκοολ. Καθε μεσημερι πριν ξυπνησω βαριανασαινοντας και με τα νευρα κουρελια υστερα απο το νυχτερινο ποτο
και στα προθυρα μιας κρισης πανικου, ορκιζομαι καθε φορα στον εαυτο μου να κοψω και το ποτο και τα τσιγαρα και αντι να βελτιωνομαι, χειροτερευω.
Το βραδυ παλι τα ιδια. Εδω καποιος θα μπορουσε να πει \"Ααα οκ...ετσι κανεις την famous grouse Mathew Gloag&son να γινει πλουσιοτερη.
και θα ηταν ενα σωστο επιχειρημα. Αλλα ο Mathiew με κανει και νιωθω καλυτερα εστω και περιστασιακα. Και στο κατω κατω δεν ειναι χημεια.
Και ειναι και επιλογη, οχι συνταγη.
Παραισθησιογόνα ουσία που επιδρά στον εγκέφαλο επηρεάζοντας την χημεία με δράση άμεσα ευφοριστική αλλά μακροπρόθεσμα τοξική.
Το αλκοόλ επιλογή???? Αυταπάτη Νο 2......
Επιλογή θα ήταν αν μπορούσες να διαλέξεις μεταξύ μίας ζωής με (κατάχρηση) αλκοόλ και μίας άλλης χωρίς. Από ότι διαβάζω εσύ μάλλον δεν μπορείς να διαλέξεις. Ο εγκέφαλος αναζητεί επί χρόνια κάτι που του έχει προκαλέσει ευφορία. Δεν είναι εύκολο να του το στερήσεις. Όσο και αν διαπιστώνεις ότι σε βάθος χρόνου δε σου δίνει αλλά σου παίρνει...
Το αλκοόλ δεν είναι συνταγή (για σένα)???
Και όμως συνταγή είναι. Όχι βεβαίως συνταγή που σου την έχει δώσει κάποιος (άλλος) γιατρός αλλά συνταγή που έχεις καταλήξει εσύ προσωπικά μιας και σε αυτό αναζητάς την λύση ......
Οσον αφορα το τελευταιο σου post Holden δεν εχω να σου δωσω καποια συμβουλη αφου ξερεις και ο ιδιος τις απαντησεις.
Θα πω μερικα πραγματα και συμβουλες παντως:)
Ποτο + τσιγαρο = διασκεδαση και μετρον αριστον παντα...για να γλυτωσεις τις επιπτωσεις.
Προσωπικα ειμαι μανιωδης καπνιστης...οσο για το ποτο εχω μετρο και σπανια πινω...δεν θελω και να επιβαρυνω το συκωτι μιας και παιρνω φαρμακα.
Τα φαρμακα ειναι διαφορετικη ιστορια...δεν ειναι διασκεδαση τα παιρνεις για καποιο λογο,αν νομιζεις οτι δεν τα χρειαζεσαι τοτε πετα τα στην ακρη...δεν παιρνει κανεις φαρμακα για πλακα.Αν δεν νοιωθεις καλα ομως πρεπει να σκεφτεις τοσο για φαρμακευτικη αγωγη οσο και αλλες λυσεις (ψυχοθεραπεια,κοψιμο αλκοολ κλπ)...μην μενεις στασιμος.
Καλα , αν πει καποιος οτι τα παει καλα με την κριτικη θα ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης.
Ναι δεν μ αρεσουν να με κρινουν.
Μ αρεσει να με προσεγγιζουν ομορφα.
Και να με βοηθανε. Εχει μεγαλη διαφορα.
Αν και προφανως για καποιους (δεν εννοω οποιονδηποτε εδω μεσα) τα ορια ειναι δυσδιακριτα.
Ξερω πολυ καλα τι ειναι το αλκοολ και το τσιγαρο.Ειναι νευροτροπες και εθιστικες ουσιες ολκης.
Καθολου αθωες. Δεν τις καθαγιαζω. Τις προτιμω σαν επιλογη δικη μου γνωριζοντας τις \"συνεπειες του νομου\"
και τις ασυνεπειες του εαυτου μου. Και αν τα λογοπαιγνια μοιαζουν φτηνα θα πω οτι δεν αναζητω καμμια λυση.
Αναζητω μια προσωρινη ανακουφιση γιατι η λυτρωση βλεπω να καθυστερει λιγο...
Εγω αντιπροσωπευω το μυαλο ενος ανθρωπου με προβληματα και εχω το δικαιωμα να εκφραστω,
εστω και με υπερβολες. Διοτι εγω ειμαι αυτος που υποφερω και οχι ο ψυχιατρος.
Αυτη τη στιγμη εγω ειμαι αυτος που τρεμει απο την αυπνια και την κουραση, οχι ο ψυχιατρος.
Συγγνωμη για την ελλειψη πολιτικης ορθοτητας τουτη τη στιγμη...
Σκεψου αντιστροφα...δηλαδη σκεψου οτι εισαι ενας τριτος και διαβαζεις το ποστ που εκανες τι συμβουλη θα του εδινες?
Η σκεψου οτι εισαι γιατρος τι συμβουλη θα εδινες στον ασθενη...συγκεκριμενα σε σενα?
Ο μισος πλανητης (τουλαχιστον στη δυτικη κοινωνια) πινει και καπνιζει παντως...ελπιζω να βγεις απο το αδιεξοδο.
Keep walking δεν λεω οτι εχεις αδικο απλα δεν μπορω να σκεφτω πολυ καθαρα ισως.
Σιγουρα δεν θα του εδινα καμμια συμβουλη (ειδικα τωρα) δεν ειμαι σε θεση να δωσω συμβουλες..
Ας παω ξανα να προσπαθησω να κοιμηθω γιατι νιωθω λιγο χαλια.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
ΝΑ σου αφιερώσω το παρακάτω ευχόμενός σου \"sleep tight\"
Your Way....
http://www.youtube.com/watch?v=sEbgB6X6S5c
Και εμεις ευχαριστουμε που μοιραζεσαι μαζι μας το τι περνας...και σιγουρα υπαρχουν πολλοι ομοιοπαθεις που ψαχνουν για λυσεις...καλη ξεκουραση.
Δεν έχω καμιά συμβουλή να δώσω, καμιά μαγική συνταγή ...
Προσωπικά χρειάζομαι θάρρος να συνεχίσω και συμπαράσταση όταν το χάνω και \'πέφτω\' ...
Αυτό που ξέρω όμως είναι οτι ο καπνός και το αλκοόλ είναι μια πολύ καλή κρυψώνα που τρυπώνουν όλα εκείνα που μας τα επέβαλλαν βαφτίζοντάς τα πότε «πρέπει» πότε «ανάγκες», πότε «στόχους» και πότε …. «όνειρα» που μας πόνεσαν,…. που μας καθόρισαν, και που δεν καταφέραμε να τους ξεφύγουμε ή δεν ξέραμε πώς να το κάνουμε.
Καμιά φορά νομίζουμε ότι ξέρουμε –και καλά- ποιά είναι όλα εκείνα πού βρίσκονται πίσω απ΄ την κιτρινίλα της νικοτίνης στα δάχτυλά μας , και την πίσσα στα πνευμόνια μας …
Νομίζουμε ότι μας είναι γνώριμη αυτή η σκιά στον πάτο του ποτηριού όταν καρφώνουμε τα μάτια σηκώνοντάς το για την κάθε γουλιά αλκοόλ ….
Νομίζουμε ότι ξέρουμε από τί προσπαθούμε να ξεφύγουμε αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που ξέρουμε είναι αυτό που η θαμπάδα του καπνού και η θολούρα του αλκοόλ μας επιτρέπουν να δούμε … κάτι στο … «περίπου» … σαν ένας όγκος ακαθόριστος που μας πλακώνει και το μόνο που ξέρουμε γι΄ αυτόν είναι η … ασφυξία που νοιώθουμε ...
Το «θηρίο» όμως είναι εκεί κι όσο το βλέπουμε «θαμπό» και «θολό» τόσο το αφήνουμε νάναι σε πλεονεκτική θέση και να μας σημαδεύει ακμαίο και νηφάλιο …
Αλκοόλ και νικοτίνη (ή άλλες ουσίες) αν χρησιμοποιούνται για .. ευχαρίστηση κι εκτόνωση στα μέτρα που δε μας χαλάνε είναι ένα θέμα που μπορεί ναναι έως και το «αλάτι της ζωής»
Στην αντίθετη περίπτωση που τα χρησιμοποιούμε σαν δεκανίκι (ή άλλοθι) … γίνονται βραχνάς και μας βάζουν σε φαύλο κύκλο ….
Πρέπει να καρφώσουμε το «θηρίο» εκεί που πονάει … …
Κι αυτή την εγχείρηση πρέπει να την κάνουμε με τα μάτια ανοιχτά κι ακέραιες αισθήσεις .
Κι αυτό μπορεί να γίνει ψάχνοντας μέσα μας για να καταλάβουμε τον εαυτό μας ,να τον χωρέσουμε και να τον δεχτούμε γι αυτό που πραγματικά είναι , κάνοντας ειρήνη μαζί του κι αναγνωρίζοντας τα πραγματικά μας «θέλω» και τα όνειρά μας σε σχέση με τα «μπορώ» και τα «πρέπει» (τα ... δικά μας κι όχι των άλλων !)…
Τώρα το «ΠΩΣ» γίνονται όλα αυτά στην πράξη είναι ένα θέμα που μ΄ αυτό παλεύω κι εγώ και ματώνω κι απογοητεύομαι και πέφτω και χάνω το θάρρος μου και τη διάθεσή μου και «… ταλαντεύομαι στα βάθη και στα ύψη …» και σηκώνομαι και προσπαθώ να πάω παρακάτω έστω και … «μπουσουλώντας» ….
Άλλος παραιτείται και τρυπώνει στην «ψευδαίσθηση» της φυγής κάνοντας κύκλους (φαύλους) γυρνώντας κάθε φορά στο σημείο που ξεκίνησε .
Άλλος το παλεύει ζητώντας βοήθεια ειδικού , άλλος μόνος του –μοναχικά κι αυτοσχεδιάζοντας κι άλλος με τη συμπαράσταση φίλων ή κάποιας ‘σχέσης΄ που αξιωθεί να συναντήσει στο δρόμο του και τον ‘χωρέσει’ γι΄ αυτό που είναι , όπως είναι …
Ο καθένας έχει τις δικές του περιστάσεις που μπορεί να διαφέρουν η μία απ΄ την άλλη.
Το θέμα όμως είναι κοινό : Το θηρίο και πώς να του τη φέρουμε …
.... Τα λέω για να τ΄ ακούσω κι εγώ (πρώτα) … μπας και μέσα απ τη διαδικασία αυτή το πάρω κι εγώ απόφαση να με ... \'χωρέσω\' -επιτέλους ....