Δεν ξέρω τι κάνω αν ήξερα θα το διόρθωνα.
Printable View
Δεν ξέρω τι κάνω αν ήξερα θα το διόρθωνα.
ε δεν σου λενε γιατί φεύγεις?
Μήπως είσαι νευρική?
Στην τελευταία δουλειά φρόντιζα έναν ασθενή με την νόσο του κινητικού νευρώνα και φοβόμουνα πολύ μην πάθει αυτός τίποτα ενώ ήμουνα εγώ εκεί με αποτέλεσμα να με διώξουν.
Δηλαδή το θέμα είναι αυτό που λέει η μελίνα , ότι αγχώνεσαι ?
άρα εδειχνες πανικο, και οι αλλοι δεν ενιωθαν ασφαλεια μαζι σου!
Κοιτα, αυτο διορθωνεται μια χαρά! δουλεψε το αφενος με φαρμακα-να μην φαινονται τα εξωτερικα συμπτωματα του πανικου, και αφετερου με συμβουλευτικη ψυχοθεραπεια!
Κανεις κακο στον εαυτο σου που μενεις χωρις δουλεια ενω μπορεις να δουλέψεις!
τράβηξα πολλά στην ζωή μου και δυστυχώς όλη η οικογένειά μου.... δεν ξέρω αν είμαστε χαζοί για αυτό τραβήξαμε αλλά όντως δεν πιστεύω ότι περάσανε πολλοί τόσο χοντρά πράγματα...
Η δουλειά σου σ΄αρέσει γενικά?
αν θελεις, πες μας κατι πιο συγκεκριμενο να πούμε μια αποψη, αν μπορουμε να βοηθησουμε εστω με μια ιδεα...
με το να ανακυκλωνεις τα ιδια και τα ιδια, δεν βγαινει τιποτα.
Δεν ειναι θεμα χαζομαρας, ειναι θεμα εστίασης. Εσυ που εστιάζεις την προσοχή σου, εντοπιζεις τα οποια λαθη σου, διορθωνεσαι κλπ.
Δεν εισαι η εξαιρεση, ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.
Λοιπόν έγινε αυτό με τον γκόμενο της φίλης μου και πήγαινα για πολλά χρόνια σε κείνη την εκκλησία έπαθα ψυχολογικά δεν με έκανε κανένας παρέα ο αδελφός μου είχε και αυτός τα προβλήματά του δεν είχε παρέες καλές δεν στέριωσε με καμια κοπέλα όπως ήθελε χάλασε πολύ η εμφάνισή μου. Καταστράφηκα κοσμικά.
αν κατάλαβα καλά, με το γκομενο της φιλης επαθες αυτο που οι γιατροί λένε ψυχωσικο επεισόδιο, έπαιρνες φάρμακα μάς είπες αλλά τώρα το έχεις ξεπεράσει, και είσαι καλά!! αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, να το ξέρεις, και να μην το υποτιμάς! και από παρεες, αυτος που σε εγκαταλείπει στα δυσκολα δεν αξιζει να ειναι διπλα σου!
για την εμφανιση σου, τι σημαινει χάλασε? πηρες κιλά... οκ ολες παιρνουμε κιλά! γυναίκες ειμαστε! αλλαζει ο μεταβολισμος! κοιτα στη φυση, τιποτα δεν μενει ιδιο και απαραλλακτο. Στο χερι σου ειναι να περπατάς, να πας γυμναστηριο, να τρεξεις και θα τα χάσεις τα κιλά!
Θελεις να φτιαξεις την εμφανιση σου? αυτο να σκεφτεσαι, τι θελω να κανω! οχι τί εγινε πριν 20 χρονια...
Εμένα όλοι με εγκαταλείψανε!