bitch ξεbitch το Ματεο τον βουτηξε!
Ειναι πιο εξυπνη αυτη??
Δελφινι που εισαι ????
Printable View
Τωρα ανοιγουμε κουβεντα του τυπου , γιατι ετσι κι οχι αλλιως ,................................... αμα με παιρνει να εχω μια μικροτερη , φυσικα θα την προτιμησω ............παντα ειχα 10 χρονια+ διαφορα με τις πρωην μου .....
Ο Ματεο ειναι βλημα , αμα ηταν 6 χρονια με την Δωροθεα Μερκουρη , που λιγο πολυ , την εχω γνωρισει , ενα βλημα και μισο , και ψωνιο , αυτο λεει πολλα γιαυτον ..........οτι ειναι ωραιος αντρας , ειναι ........ας μην ειχε τα χρηματα η Μεναγακη , και θα σου πω αν της εριχνε 2η ματιά ..............................
ειναι ωραιος, το λεω και εγω! αλλα εχει κατι που δεν μπορω να καταλαβω τι αλλα δεν μου αρεσει, με χαλαει....
το πιστευεις και εσυ για τα λεφτα ε?
πωπω και ενας φιλος μου χθες που το συζητουσαμε αυτο μου ελεγε, οτι εχουν κανει μπιζνες μαζι και ειναι συνεταιρακια...
παντως η Μενεγακη εμενα δεν μου αρεσει, ειναι πολυ πουτανε το στυλ της, οχι θηλυκο... και απορώ πως στο καλό τη θεωρουν τοσο συγκλονιστικα ωραια...
Ωραια μπρατσα εχει για την ηλικια της, λεπτα, δεν εχουν κρεμασει καθολου. Αλλα το σωμα της δεν μου αρεσει...
Ουτε η Τατιανα μου αρεσει....πολυ μποτοξ και κακογυμνασμενη...
Η Μανωλιδου σου αρεσει??
Συμφωνώ!!!! και μενα μου αρεσει η Τσαπανιδου, εχει μια γλυκυτητα και ενα δυναμισμο ταυτοχρονα!!
Σε καληνυχτίζω, βγαινω! ευχαριστω για τις απαντησεις!!