Καλα Παυλε το θεμα σου ειναι οτι δε συνεννοεισαι.Κατι δεν καταλαβες καλα ή κατι δεν μας λες.Δεν βγαζω νοημα.
Μηπως μπερδευεις τον hpv με τον hiv?Ειχες βγαλει κονδυλωματα παλια?
Καλα Παυλε το θεμα σου ειναι οτι δε συνεννοεισαι.Κατι δεν καταλαβες καλα ή κατι δεν μας λες.Δεν βγαζω νοημα.
Μηπως μπερδευεις τον hpv με τον hiv?Ειχες βγαλει κονδυλωματα παλια?
στα εργαστηρια νομιζω αργει δεν ξερω για ποιο λογο, ποτε εκανες το τεστ ποτε μιλησες με το γιατρο?
ξανα επικοινωνησε μαζι του να σου πει περισσοτερες λπετομερειες για ποιο λογο θα το στειλει εκει το αποτελεσμα?
για επιβεβαιωση πας κι εσυ για περαιτερο εξετασεις αν εχει δει κατι
Τα rapid δεν είναι πιο αξιόπιστα από του εργαστηρίου, είναι πιο γρήγορα απλά, το λέει και η λέξη.
Και έπρεπε να είχες ρωτήσει ξεκάθαρα ακριβώς τι βρήκε. Αλλά να σου πω την αλήθεια για να στα ειπε τόσο γενικά και αόριστα και για να τα έστειλε στο κεελπνο να είσαι έτοιμος για όλα...
Ερώτηση: αυτό ότι θα στείλει τα αποτελέσματα κλπ στο ειπε από κοντά ή από το τηλέφωνο;
εμενα μου φαινεται περιεργο που σου πε οτι θα στειλει το αποτελεσμα γτ αμα η εξεταση εδειξε κατι θα σου λεγε να πας στα κεελπνο για περαιτερω εξετασεις για επιβεβαιωση.
ρε παιδια μηπως εννοει hpv? αλλα απο την αλλη το hpv δεν φαινεται σε εξετασεις αιματος...δυστυχως.
Σιγά μην είχε πάθει τέτοιο αμόκ για κονδυλώματα.
Παιδιά μια χαρά τις ξεχωρίζω.... HIV Όλες οι άλλες εξαιτασεις ήταν μια χαρά. . Είχα πάει απ το εργαστήριο για να τα πάρω και μίλησα στο τηλέφωνο μαζί του και μου το είπε..
Εμ έτσι πες... δεν επρόκειτο να σου πει τα αποτελέσματα από το τηλέφωνο, για αυτό ρωτησα...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! τι εγινε?ειχαμε κανα νεο απο τον γιατρουλη?
καλημερα φιλε μουυ την δευτερα με τριτη θα ξερουμε μου ειπε... και μετα μπορω να παιθανω υσιχος πφφφ
τι να σου πω φιλε μου κουραγιο..ξερω ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να σταματησεις να το σκεφτεσαι..κανε κουραγιο..κ θα περασουν οι μερες..ωστοσο μη κατσεις σπιτι..
πανε καμια εκδρομη..κανα μπανιο στη θαλασσα.
Καλό θα ήταν να εκανες το ταξίδι σου και μετά τις εξετάσεις, τον Σεπτέμβριο. Έχω ακούσει από φίλη μου, βοηθό μικροβιολόγου οτι όταν έχει πολλή ζέστη και τα δείγματα μείνουν σε χώρο χωρίς κλιματισμό ή μεταφερθούν, ενδέχεται να αλλοιωθούν από τη ζέστη. Τουλάχιστον στην γενική αίματος. Τώρα για τη συγκεκριμένη εξέταση δεν ξέρω.