εισαι επιθετικη και βιαιη :(
Printable View
νασταζ, ποσο χρονων εισαι ?
εγω παντως δεν ξαναγραφω σε αυτο το θεμα
[QUOTE=nastaz;630366] Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους ήταν απο πάντα προβληματικές. Και τώρα είναι πιο δύσκολες απο ποτέ. Νιώθω οτι ποτέ δε θα μπορέσω να έχω μια υγιή σχέση με έναν άντρα.
θελεις να μας το αναλυσεις λιγο αυτο ?
ΑΧΧΧ!!! τι ειναι αυτα που γινονται εδω μεσα ελεος ενηλικη ανθρωποι ειμαστε!! Εγω ενα ξερω το ναι ειναι ναι και το οχι ειναι οχι και αν δεν το καταλαβαινουμε ας γυρισουμε το χρονο πισω εκει που ειμασταν 1 ετους να αρχισουμε σιγα,σιγα να το μαθαινουμε!!
Να παλέψεις κορίτσι μου εγώ είχα μια άσχημη εμπειρία για τα δικά μου δεδομένα πολλή βαριά, αν έχεις διάθεση μπορείς να διαβάσεις την ιστορία μου, ειχα βάλει κιλά απο υπερφαγεία, το περιστατικό έγινε πριν 10 μήνες άρχισα να συνέρχομαι 8-9 μήνες μετά, πολέμα εγώ έκανα restart ... ήθελα πολλές φορές να πεθάνω μετα από αυτό έκλαιγα 7 μήνες καθε βράδυ τώρα βουρκώνω που κ που αλλα ως εκει..πολέμα κ ξεκίνα από την αρχή!!!
Δεν υπαρχει συγκριση στη δικη σου περιπτωση με τη περιπτωση της κοπελας .
Μας λεει οτι κατι της εριξαν στο ποτο της και σαφως δεν ηθελε.
Εσυ ειχες τις αισθησεις σου κι εκεινη τη στιγμη μπορει να το ηθελες ασχετα που μετα το μετανοιωσες .
Δε σε κατηγορω απλα δε μπορεις να συγκρινεις τις καταστασεις .
Σιγουρα μη κατηγορεις τον εαυτο σου αν το κανεις γιατι δε φταις καθολου εσυ.
Εισαι ακριβως το ιδιο ατομο με πριν και το ιδιο αγνη .
Οι αλλοι δυο επρεπε να ντρεπονται ειδικα εκεινος ο ''φιλος'' σαν δε ντρεπεται που γνωριζοσασταν και 10 χρονια.
Δε σου αξιζει να πεθανεις και συμφωνω στο να μεινεις να το παλεψεις , ξερω ευκολο ειναι στα λογια ομως με τον καιρο πιστευω θα αρχιζεις να το ξεχνας , εννοω να το θυμαμαι αλλα να μη πονας τοσο , το ελπιζω !
Επιτελους ενας ανθρωπος που ξερει τουλαχιστον να σεβεται.
Και χαιρομαι πιο πολυ επειδη εισαι και αντρας .
Γιατι αν ψαξεις θα βρεις πολλους που καταβαθος θεωρουν τις γυναικες κατωτερες και βγαζουν μια παραλογη κακια προς αυτες και εχουνε το θρασος κι απο πανω να ειναι καχυποπτοι και να κατηγορουν και τη γυναικα κιολας οταν τη βιαζουν .
Μπράβο γαλάζιο γι' αυτά που λες, πραγματικά μπράβο!
Ήθελα να ήξερα αν αυτοί που κατηγορούν θα έκαναν το ίδιο αν είχαμε τη δύναμη να τους κάνουμε μπλε μαρέν! Αλλά αν συνέβαινε αυτό σιγά μην τολμούσαν να μας αγγίξουν...μόνο με τους αδύναμους έχουν τα κότσια να τα βάζουν...
Εν τω μεταξύ εγώ ανησυχώ για τη θεματοθέτρια επειδή έχει εξαφανιστεί...
Ελπιζω απλα να μη μπαινει πια κι οχι κατι αλλο.
Ευχαριστω ! παλιοτερα πιστευα οτι υπηρχε υπερβολη σε αυτο ομως εκανα λαθος , εχω μπει σε φεμινιστικες σελιδες και πραγματικα υπηρχε πολυ μισος απο αντρες προς στις γυναικες για το τροπο που ντυνονται και σε βιασμους αυτες κατηγορουσαν.
Και προσφατα ειδα δημοσιευση καποιου που ελεγε οτι ο λογος υπαρξης της γυναικας ειναι για να εχει σεξουαλικη επαφη με αντρες.
Και ρωτησα καποιον που μιλαω καποιες φορες στο facebook μαζι του και συμφωνησε γιατι ειπε ετσι ειναι η φυση της οπως κι το να παντρευται και να κανει οικογενεια.
Δηλαδη αν μια γυναικα ειναι ασεξουαλικη δηλαδη δεν την ενδιαφερει η σεξουαλικη επαφη η ειναι λεσβια κι δε θελει να κανει οικογενεια κι να παντρευτει επειδη θελει να ακολουθησει τη καριερα της δηλαδη δεν εχει λογο υπαρξης ?
Φυσικά κι έχει, ο καθένας έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και το ν' αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του...
Επίσης αναρωτιέμαι, ο λόγος ύπαρξης των αντρών ποιος να είναι άραγε; Να γυρνάν από εδώ και από εκεί με όσες γυναίκες δεν τους κάνουν για οικογένεια; Ή να μας πληγώνουν; (ναι, έχει καεί το φτέρωμα μου και μιλάω έτσι αλλά εκτός από τις τελευταίες φράσεις τα υπόλοιπα τα έγραψα καθαρά σκεπτόμενη κι ανεπηρέαστη)