ειναι τρελλαμενος ο ανθρωπος...μην κολλας σε αυτα που εγραψε...δεν υπαρχει λογος, ουτε τον βοηθαμε ετσι...αστο , εσυ για καλο το εγραψες αλλα ξεχνα το..δεν πειραζει, μην τον παρεξηγεις MaraZ.
Printable View
Γεια χαρά!! Έχουμε κάτι νεότερο?
Καλησπερα παιδια !! Ειμαι αθηνα φεραμε τη μητερα μου δεκτηκε και πηγε σε ψυχιατρο και καναμε αξονικη ....η αξονικη εδειξε ισχαιμικη εγκεφαλοπαθεια ...δλδ παθαινε μικρα εγκεφαλικα ευτυχως δεν ειναι ογκος εγκεφαλου! Βεβαια η ψυχωση δεν δικαιολογειται απολυτα απο αυτα τα εγκεφαλικα εκει προβληματιζεται ο γιατρος ....θεωρει πως κατι την ταραξε στις διακοπες και πιστευει πως με το seroquel των 25 που ξεκιναμε θα ειναι καλυτερα !! Δλδ θα σταματησουν οι φωνες! Τι ξερετε γιαυτο το φαρμακο το πηρε πριν 10 λεπτα ...τι να περιμενουμε πλεον δεν ειναι επιθετικη αλλα ακουει φωνες που της λενε αστεια πραγματα και ολο γελαει μονη της και οταν πιανεις κουβεντα μιλαει ασταματητα ...Εγω δν μπορω να καταλαβω τι μεσολαβησε ακομα ....μακαρι να πανε ολα καλα ...λετε να χει καμμια παρενεργεια το βραδυ ?
Αφου ξεκινησε φαρμακευτικη αγωγη θα ηρεμησει, μην ανησυχεις.... χρειαζεται ομως γυρω στο εικοσαημερο για να επιδρασουν τα φαρμακα...λιγο υπομονη και επικεντρωσου στα θετικα (πως δεχτηκε να κανει αξονικη, να την δει γιατρος και να παρει το φαρμακο).
Ζητησε ενα συγκεκριμενο ατομο για να βγει απο τοσπιτι την νονα μου κ κολλητη της φιλη και ηρθε στο ξυλοκαστρο ...ηταν η μονη που αφησε κ μπηκε στο σπιτι , μιλαγανε 2 ωρες μετα μας ανοιξε ...Στην αρχη ηταν πολυ φοβισμενη με ολους την πηραμε μς το μαλακο και της εξηγησαμε πως ολα αυτα που λεει δν ειναι φυσιολογικα και πως θελει βοηθεια ! Δεν το δεχτηκε αρχικα αλλα εχει και φασεις που ειναι απολυτα λογικη και βλεπω πως στεναχωριεται οταν καταλαβαινει πως απο το βλεμμα μας κατι δεν παει καλα...βεβαια πριν λιγο μου γελουσε και της λεω το ακουσες παλι ? Μου λεει σε λιγο θα το ακουσεις και συ και θα καταλαβεις πως ολα αυτα ειναι αληθινα και δν ειμαι τρελη...το απογευμα μου ειπε πως σε 15 λεπτα να ανοιξω την τηλεοραση γτ θα ανακοινωσουν ενα πολυ σημαντικο γεγονος ...Εχω πολυ αναγκη να κοιμηθω ουσιαστικα κοιμαμαι 2 ωρες την ημερα ..Αλλα πανω απολα προεχει η υγεια της ...
Περασατε και περνατε μεγαλη δοκιμασια..εχεις απολυτο δικιο...ομως θεωρω πως τα πιο δυσκολα περασαν και θα συνελθει με τη βοηθεια των γιατρων και της αγωγης....Μπραβο που εισαι διπλα της τοσο ουσιαστικα...το σημαντικο ειναι να γινει η σωστη διαγνωση και να ακολουθησει την καταλληλη θεραπεια....Καλη δυναμη σου ευχομαι και ολα να πανε καλά..και οσο μπορεις και ειναι εφικτο να ξεκουραζεσαι.
Εννοειται πως θα κανα τα παντα για τη μητερα μου ! Σε ευχαριστω πολυ για καλα σου λογια.Μακαρι να τελειωσει ολο αυτο και να γινει καλα για να μην βασανιζεται :)..
μικρα εγκεφαλικα χμμ θελει προσοχή...
πανο κανεις δεν εχει ιδεα εως σημερα ποια είναι τα αιτια της ψυχωσης... πχ σε εμενα όλα ξεκινησαν μετα από ένα χτυπημα στο κεφαλι... μπορει ένα μικρο εγκεφαλικο να δημιουργησει τετοια θεματα? δεν ξερω αλλα δεν θα το απεκλεια κιολας...
να σου πω και κατι που είναι νωρις να το σκεφτείτε αλλα εχετε στο πισω μερος του μυαλου σας...
με μικρα εγκεφαλικα και ψυχωση παιρνει ανετα ποσοστο αναπηριας 67% και αν καταλαβα καλα εχει κατάστημα, ως εκ τουτου ΟΑΕΕ μπορει να βγει αναπηρικη συνταξη και όταν πιασει το οριο ηλικιας να βγει κανονικη
στην αρχη και εγω το σνομπαρα αλλα μεσα στην κριση τελικα ηταν η καλυτερη επιλογή!!
διαβασα ολα τα ποστ..ειλικρινα λυπηθηκα παααρα πολυ..παραλιγο να κλαψω.
η μανα ειναι ο.τι πιο ιερο εχουμε!! προσεχε την κ να εισαι παντα πλαι της.
η καιμενουλα τι επαθε!! αλλα ειμαι σιγορη οτι εφοσον συνεργαστηκε θα πανε ολα καλα!!
μην ανησυχεις...εχει τυχει κ σε μια θεια μου που ειχε εγκεφαλικα να λεει διαφορες ασυναρτησιες κ να βλεπει πεθαμενους..οποτε πιστευω δικαιολογει την κατασταση.
ευχομαι ο θεος να ειναι μαζι σας!!!! με ολη μου την καρδια.
καταλαβαινω τι περνας..για μενα η μανα ειναι ο.τι πιο πολυτιμο υπαρχει στον κοσμο.
σαν την αγκαλια της μανας μας δεν υπαρχει τιποτα στον κοσμο.
εφοσον η γυναικουλα πηρε το φαρμακο θα παει πολυ καλα κ ολα αυτα θα ειναι παρελθον..θα εχει μια φυσιολογικη ζωη.
τι να πω...η παναγια κ ο θεος να ειναι μαζι της!
το οτι δεχτηκε να συνεργαστει ειναι πολυ καλο, τωρα θα πρεπει να βρειτε εναν καλο γιατρο να την παρακολουθει. ενα σημειο που πρεπει να στοχευσετε ειναι να τη βοηθησετε με τη βοηθεια του γιατρου να συνειδητοποιησει τι επαθε και να αποδεχτει την ασθενεια της. Καλη δυναμη και υπομονη.
Μας ειπε ο ψυχιατρος να ξαναπαει σε 1 εβδομαδα ! Και αν δεν δει διαφορα με το seroquel θα της αλλαξει φαρμακο.Παντως πριν απο λιγο ξυπνησε ειχε να κοιμηθει μερες και κοιμηθηκε καλα ...βεβαια μας ειπε πως μια φωνη της ειπε χτες το βραδυ πως πολυ καλα εκανε και πηρε το χαπι γτ το χρειαζεται ( της ειπαμε πως το χαι ειναι για να διαλυθει ο θρομβος απο το εγκεφαλικο οτι ο θρομβος προκαλει τος φωνες ) μακαρι να συνεχισει ετσι και να το παιρνει !
ολα θα πανε μια χαρα!! ηδη η γυναικουλα ειναι καλυτερα!!! να σκεφτεσαι θετικα κ να της δινεις θετικη ενεργεια.. πιστευω πολυ σε αυτο που σου λεω.
θα παει μια χαρα!! ειμαι σιγουρη!:)