γεια σου ρε manthes μαγκα που ξερεις να γραφεις ενω οι αλλοι δεν ξερουν να διαβαζουν!! ειναι αποριας αξιον γιατι ολοι πια παρεξηγουν τα γραφομενα σου! σιγουρα ολοι δεν ξερουν να διαβαζουν κι εσυ ξερεις να γραφεις!!!
Printable View
γεια σου ρε manthes μαγκα που ξερεις να γραφεις ενω οι αλλοι δεν ξερουν να διαβαζουν!! ειναι αποριας αξιον γιατι ολοι πια παρεξηγουν τα γραφομενα σου! σιγουρα ολοι δεν ξερουν να διαβαζουν κι εσυ ξερεις να γραφεις!!!
ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ. ΞΕΜΕΘΥΣΕΣ Ή ΑΚΟΜΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ (;) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ;
ΠΙΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ;;;;;;;;;;;
ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Quote:
Originally posted by MANTHES
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Ή ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
και επειδη το κανες εσυ σημαινει το κανουν ολοι? κρινεις εξιδιων δηλαδη? και ξερω τι έγραψες. Εκανες μια ερώτηση που ειναι σαφες σε ολους τι ΥΠΟΝΟΟΥΣΕ...
γεια σου ρε manthes και παλι! το ξερω οτι ειμαι αστερι! ειδες; με ενα ερωτηματικο (ή μαλλον πολλα ερωτηματικα) λυθηκαν οι αποριες μας! σε ειχαμε παρεξηγησει βρε αδερφε! τελικα ολες οι αποριες σου ειναι καλοπροαιρετες! κατσε να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου! θα ειναι: \'\'οταν πινεις πολυ και μεθας βγαινεις εξω στους δρομους και τρεχεις χωρις ρουχα και την πεφτεις σε ολους?\'\'.
φυσικα ολοι θα σε ρωτησουμε \'\'μα τι λες βρε manthes, πως σου ηρθε αυτο?\'\', κι εσυ θα πεις \'\'μα καλα μαθετε να διαβαζετε! μια ερωτηση εκανα! το ερωτηματικο δεν το βλεπετε?\'\'.
γεια σου ρε manthes με τις διασκεδαστικες απαντησεις σου!
ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΛΕΟΣ. ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Χαχαχα!Καλό..με έκανες και γέλασα!:)Quote:
Originally posted by susperia
κατσε να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου! θα ειναι: \'\'οταν πινεις πολυ και μεθας βγαινεις εξω στους δρομους και τρεχεις χωρις ρουχα και την πεφτεις σε ολους?\'\'.
φυσικα ολοι θα σε ρωτησουμε \'\'μα τι λες βρε manthes, πως σου ηρθε αυτο?\'\', κι εσυ θα πεις \'\'μα καλα μαθετε να διαβαζετε! μια ερωτηση εκανα! το ερωτηματικο δεν το βλεπετε?\'\'.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΤΙ ΕΠΑΘΑ. ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Νομίζω πως πρέπει να τον βοηθήστε, θέλει , δε θέλει, Και για τον εαυτό του, δηλ. να κάνει θεραπεία για τον καρκίνο, αλλά και για σας, πριν ξοδεψει τα πάντα λόγω μανίας.Quote:
Originally posted by messed_up
Συγχαρητήρια για το φόρουμ σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Βρισκόμαστε οικογενειακώς σε μια κατάσταση απόλυτης παράνοιας βιώνοντας μία διπλή ασθένεια του πατέρα μου. Οι ειδικοί του έχουν διαγνώσει διπολική νεύρωση κι αυτή τη στιγμή διατρέχει τη φάση της μανίας. Πέρα απ\' αυτό (και δεν ξέρω εντέλει κατά πόσο είναι και το χειρότερο) πρόσφατα του διέγνωσαν και καρκίνο. Επείγει, όπως καταλαβαίνετε, να ξεκινήσει τις θεραπείες του αλλά μπροστά μας βλέπουμε ένα τεράστιο βουνό. Οι ειδικοί μας συνέστησαν να μην του πούμε χύμα τι ακριβώς έχει, να μη χρησιμοποιήσουμε δηλ. τη λέξη \"καρκίνος\" αλλά να προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο να τον πείσουμε να κάνει και τις δύο θεραπείες, ψυχιατρική και χημειο, παράλληλα. Εδώ και ενάμισι μήνα, παρατήσαμε τις δουλειές μας από την επαρχία και κατεβήκαμε Αθήνα, μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία, ψάχνοντας γιατρούς, κλπ. Του έχουμε πει επακριβώς τα χαρακτηριστικά της νόσου του, τους κινδύνους, τις συνέπειες, σε σημείο που κι ένα παιδάκι 10 χρονών θα καταλάβαινε ότι πάσχει από καρκίνο αλλά εκείνος δεν θέλει να το συνειδητοποιήσει. Το χειρότερο της όλης υπόθεσης είναι ότι κάνει το ΕΓΚΛΗΜΑ να συνεχίζει, παρά τις υποδείξεις των ψυχιάτρων, την αγωγή που έπαιρνε όταν ακόμη βρισκόταν στη φάση της κατάθλιψης, ήτοι Ladose. Ο ψυχίατρος, διαγιγνώσκοντας την ακραία κατάσταση στην οποία βρίσκεται, του συνέστησε 75ml την ημέρα Seroquel όμως εκείνος όχι μόνο ΄δεν το παίρνει αλλά συνεχίζει πεισματικά το Ladose, φοβούμενος, κατά την κρίση του, να μη ξαναπέσει σε κατάθλιψη. Επ\' ουδενί, δεν έχει συναίσθηση της ψυχιατρικής φάσης στην οπόια βρίσκεται, βλέπει εχθρικά εμένα και τη μάνα μου, καθώς θεωρεί ότι στεκόμαστε \"εμπόδιο στην ευτυχία του\", χωρίς φυσικά να συνειδητοποιεί ότι αυτή η ευτυχία είναι απόρροια του Ladose. Δεν έχουμε καμία απολύτως ισχύ πάνω του, δεν τολμάμε έτσι όπως είναι να του φέρουμε αντίρρηση για τίποτα, έχουμε αναγκαστεί να βαδίζουμε στα βήματά του, στην απόλυτη παράνοια δηλαδή. Αγοράζει ανεξέλεγκτα, σε σημείο που δεν ξέρουμε αν σε λίγο καιρό θα έχουμε σπίτι να μείνουμε και φαϊ να φάμε, επείγει να ξεκινήσει θεραπεί για τον καρκίνο αλλά εκείνος βρίσκεται στον κόσμο του, σε άλλη διάσταση... Όλοι έχουν αρχίσει να μας μιλάνε για εισαγγελική εντολή αλλά εμείς, γνωρίζοντας τον άνθρωπό μας, αρνούμαστε να το κάνουμε γιατί αυτό θα έχει πλέον ολέθριες συνέπειες που δεν θέλω να τις εκθέσω εδώ.
Η μητέρα μου κι εγώ βρισκόμαστε σε απερίγραπτη φάση. Η μητέρα μου έχει αρχίσει τα Seropram και τις τελευταίες μέρες Lexotanil, εγώ που πάντα ήμουν κατά των ψυχοφαρμάκων παίρνω κάθε μέρα σχεδόν Lexotanil γιατί νιώθω ότι παθαίνω αμοκ. Έχω αρχίσει να νιώθω ότι δεν υπάρχει κοινός θνητός που να μπορεί να δώσει λύση. Έχετε εσείς να προτείνετε κάτι;
Ο ψυχίατρος του, του έχει μιλήσει στα ίσια? Αν ναι, νομίζω πως ίσως είναι ώρα να βάλετε και τον παθολόγο/ογκολόγο να του μιλήσει για την κατάστασή του.όχι τελείως χύμα \"έχεις καρκίνο\" αλλά \"αν δεν κάνεις θεραπεία, μπορεί να πεθάνεις\". Εγώ αυτό είπα σε δικό μου άτομο και μόνο έτσι δέχτηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.
Κουράγιο. Αν μπορώ να κάνω κάτι, πες μου
Κι εγώ νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει ...Quote:
Originally posted by imagine
... να βάλετε τον παθολόγο/ογκολόγο να του μιλήσει για την κατάστασή του.όχι τελείως χύμα \"έχεις καρκίνο\" αλλά \"αν δεν κάνεις θεραπεία, μπορεί να πεθάνεις\"
Το να μιλήσει \"κοφτά\" και \"απόλυτα\" ο παθολόγος αρχικά και ίσως όχι ο ογκολόγος για να μην πανικοβληθεί και τον \'πάρει από κάτω\'.
ferro εχεις καιρο να γράψεις εδω. Ολα καλα? κανα νεο?
ψιλοσκατα ειμαι winston μου,αλλα θα περασει!θα το παλεψω με νυχια και με δοντια να περασει!!!
σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.
εσυ πως εισαι?
Να τα λεμε καλά, ευχαριστω. :)
σημερα ηταν μια εφιαλτικη μερα για μενα.πηγα με δικη μου πρωτοβουλια στο δρομοκαιτιο γιατι ενοιωθα φριχτα.δεν με κρατησαν γιατι δεν ειχαν κλινες,ομως μου τροποποισαν την φαρμακευτικη μου αγωγη.
παιδια περναω πολυ δυσκολες ωρες....
:(
ferro μου,συνέβη κάτι και έγινες τόσο χάλια?
ζω σε ενα νοσογονο περιβαλλον.
η αδερφη μου ειναι ψυχωσικη,η μητερα μου καταθλιπτικη και μου την λεει συνεχεια(μου βαζει τυψεις) και η υγεια του πατερα μου δεν ειναι καθολου καλη.που να στηριχτω περα απο τα φαρμακα και τα νοσοκομεια?