Originally Posted by
J.R.
Καλησπέρα!!
Είμαι νέο μέλος στο forum κ είπα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου. Λογικά υπάρχει παρόμοιο thread, μάλλον δεν έψαξα αρκετά καλά, οπότε είπα να ανοίξω νέο.. :o
Λοιπόν, το θέμα μου ούτε περίπλοκο είναι, ούτε ασυνήθιστο. Είμαι 21 χρονών και δεν είχα ποτέ σχέση. Γενικά, δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτή την κατάσταση. Θεωρώ ότι τα πράγματα αυτά δεν πρέπει να γίνονται βεβιασμένα, αλλά έρχονται φυσικά. Αλλά επειδή όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο εισπράττω από το περιβάλλον μου ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου, αρχισα να αναρρωτιέμαι μήπως κάνω εγώ κάπου λάθος.
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν προσπάθησα ιδιαίτερα να βρω κάποιον, είχα πάντα άλλες προτεραιότητες - καλοί βαθμοί στο σχολείο, εισαγωγή στη σχολή της πρώτης μου επιλογής, αργότερα οι αυξημένες απαιτήσεις σε αυτή. Δεν θα άλλαζα κάποια από αυτές τις επιλογές μου. Παράλληλα, έχω πολύ καλούς φίλους - αγόρια κ κορίτσια - τους οποιους εμπιστεύομαι και περνάμε πολύ καλά μαζί. Για να σας προλάβω, όχι δεν έχει γίνει ποτέ κάτι με κανέναν φίλο μου και ούτε θα μπορούσα να δω κάποιον από αυτούς διαφορετικά.
Υπήρξαν 2-3 αγόρια που μου άρεσαν στο παρελθόν. Μεγάλα κολλήματα... :D Ποτέ δεν ήταν αμοιβαίο και κανένας από αυτούς δεν μου άξιζε, όπως έχω καταλάβει τώρα. (τότε είχα κάποια προβλήματα αυτοπεποίθησης, από τότε το έχω δουλέψει αρκετα)
Δεν είναι ότι έχω κάποια συγκεκριμένα κριτήρια ή κάτι τέτοιο. Το μόνο που θέλω είναι αυτός που θα είναι δίπλα μου είτε για 1 εβδομάδα είτε για 5 χρόνια να νοιώθει το ίδιο με εμένα. Αν δεν βρεθεί, προτιμώ να είμαι μόνη μου, παρά να συμβιβαστώ με κάτι άλλο.
Ουφ.. Τα έγραψα και ένοιωσα καλύτερα. (Συγγνώμη για την έκθεση :p ) Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας! :)