θα γλυτωνες πολλη ταλαιπωρια αν απλα ρωτουσες εξ αρχης αν ειναι ελευθερη. κι απο τριτον θα μπορουσες να το μαθεις. εμεις ξεραμε για ολους τους καθηγητες μας αν ειναι ελευθεροι η δεσμευμενοι. κυκλοφορουν παντου αυτα. δεν ειναι μυστικα.
Printable View
Κοίταξε, επειδή εξ' αρχής ήξερα ότι έχω να κάνω με ένα άτομο μυστικοπαθές που δύσκολα εμπιστεύεται άνθρωπο, ήξερα πως αν ρωτούσα κάτι τέτοιο θα ήταν τουλάχιστον αδιάκριτο!
Θα με ενδιέφερε σίγουρα να μάθω πολλά περισσότερα για εκείνη.
Όμως είναι μάταιο να λέμε τι θα έπρεπε να γίνει.
Εδώ είμαστε για να δώσουμε απάντηση στο τι κάνουμε από εδώ και πέρα!
Μακάρι να είχα ένα μεγάλο μολύβι με μια γομολάστιχα στην άκρη και να άρχιζα να γράφω και να σβήνω το παρελθόν όπως εγώ θα το ήθελα!
Είναι σαν να λέμε: Αν στο Τζόκερ είχα επιλέξει το 1, το 2, το 3, το 4, το 5 και Τζόκερ το 6 αντί για το 11, το 12, το 13, το 14, το 15 και Τζόκερ το 16 που είχα επιλέξει στο δελτίο μου, τώρα θα ήμουν εκατομμυριούχος.
Δεν παίζουν αυτά στη ζωή!
μα τι ειναι αυτα που λες? δεν ειχατε τπτ με την κοπελα! σιγα μην αισθανοταν τυψεις!!!
καλα που δεν το εκανες φιλε, γιατι θα πηγαινες αδικα.
στο λεω και στο υπογραφω, οτι δεν θα αισθανοταν τυψεις.
γιατι να αισθανθει τυψεις?
δεν αυτοκτονει κανεις επειδη τον αρνηθηκαν . αυτοκτονει καποιος γιατι δεν ειναι καλα και δεν ετυχε να απευθυνθει σε γιατρο πριν αυτοκτονησει.
θα λυποταν που δεν πηγες να σε δει καποιος γιατρος, φιλε μου. τυψεις απο που κι ς που? να μετανοιωσει που δεν αφησε τον αγαπημενο της για καποιον που ηθελε ντε και καλα σχεσεις μαζι της? απορω και που το σκεφτηκες.
Ε γι' αυτό σου λέω ότι πραγματικά ντρέπομαι και μόνο που το σκέφτηκα!
Έτσι και αλλιώς, ξέρω ότι ούτε προϊόν λογικής και ώριμης σκέψης ήταν, ούτε κάτι που θα το έκανα πράξη.
Απλά το σκεφτόμουν πως θα ήταν. Σκεφτόμουν πως θα αντιδρούσε.
Είναι κάπως ανώμαλο αυτό που σκέφτηκα, γι' αυτό σιγά-σιγά επιστρέφω στην ομαλότητα.
δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι.
να καταλαβεις πως λειτουργουν οι ανθρωποι χρειαζεται.
σε καμια περιπτωση δεν θα ενοιωθε τυψεις, ουτε θα αλλαζε κατι αν με εναν μαγικο τροπο το ηξερε οτι κανεις τετοιες σκεψεις.
το αντιθετο θα γινοταν. θα σκεφοταν οτι χρειαζεσαι βοηθεια ειδικου.κι αυτο. πιστεψε με, βρισκεται στον αντιποδα του ερωτικου ενδιαφεροντος..
Γελάω τώρα. Γελάω με το κατάντημα που είχα φτάσει.
Ένα πανέμορφο καλοκαίρι να με περίμενε εκεί έξω και εγώ να έκλαιγα την μοίρα μου μέσα στο σπίτι.
Τόση στεναχώρια, χτύπα ξύλο, αν χανόταν μια μέρα η μάνα μου, απορώ αν θα την είχα.
Λιγότερο θα στεναχωριόμουν.
Νόμιζα πως αυτή είναι η ιδανική γυναίκα. Μυαλό, πρόσωπο, μάτια, νάζι, φωνή, sex appeal.
Δεν μπορεί Θεέ μου έλεγα, να την γνώρισα και να μου ξέφυγε μέσα από τα χέρια μου!
εννοουσα απο αλλον να μαθαινες. απο την ιδια δεν θα μπορουσες αν δεν κανατε καθολου γενικες και προσωπικες συζητησεις.
μην εισαι βεβαιος οτι ηταν μυστικοπαθεια.
μπορει να ηταν αποστασεις και τυπικοτητα.
σιγουρα μια ωραια καθηγητρια αντιμετωπιζει συχνα το ερωτικο ενδιαφερον απο μαθητες της.δεν θα ησουν ο μονος.
οπως φανηκε και με φμ και με την ολη σταση της , ηταν τυπικη και εδειχνε σε καθε στιγμη οτι η σχεση σας ειναι καθαρα εκπαιδευτικη και καθολου προσωπικη.
το απο δω και περα, οπως τα φερει η ζωη.
εγω εχω εναν κανονα απαραβατο στα προσωπικα μου.
ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν εχω ασχοληθει με ερωτα χωρις ανταποκριση (μετα τα 18 μου).
εσυ βαλε δικους σου κανονες.
Από ποιον να μάθαινα; Αφού αυτή ήταν καινούργια. Και αν κάποιος θέλει να μάθει πράγματα για αυτήν, ο μοναδικός που ίσως ξέρει κάτι παραπάνω για αυτήν, είμαι εγώ! Και τα έμαθα ρωτώντας την. Δεν υπάρχει άλλος που να την ξέρει τόσο καλά από τους περσινούς φοιτητές της. Πίστεψέ με!
Α, τώρα θα σου πω και κάτι που δεν το έχω πει.
Έκανα μια αμαρτιούλα. Για να αντλήσω extra πληροφορίες για αυτήν, έκανα αυτό που θα έκανε κάθε καψούρης: stalking στο fb.
Το προφίλ της το εντόπισα πρόσφατα και με μεγάλη δυσκολία αφού δεν μπορούσες να το βρεις αμέσως.
Το είχε κρυμμένο από τις μηχανές αναζήτησης και για να σου εμφανιστεί έπρεπε να γράψεις το ψευδώνυμό της (το οποίο το ήξερα και γενικά δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο, όμως αυτό ήταν δείγμα της μυστικοπάθειάς της και του πως προσπαθούσε να κρατήσει κάποια πράγματα καλά κρυμμένα).