Originally Posted by
anxious4ever
θεωρω οτι ειναι δυσκολο γιατι η ψυχωση χτυπαει την συνενοηση κ την επικοινωνια..ωστοσο οσοι την ελεγχουν με γιατρο κ ειναι θετικοι...τοτε ναι μπορουν να κανουν τα παντα..
αν ο γκομενος μου παθαινε κατι σοβαρο...επειδη ειμα στε κ μαζι 7 χρονια(παναγια μου να ναι καλα)..
δεν θα τον αφηνα..αν ομως παθαινε ψυχωση..ναι θα ημουν μαζι του...δεν θα τον αφηνα..αλλα αν επειδη νομιζε οτι εγω κανω κακο σε αυτον με κυνηγαγε με ενα μαχαιρι..εκει θα εκανα την καρδια πετρα κ θα τον αφηνα.
δνε ειναι εφικτο οταν νιωθει ο αλλος συνεχεια οτι θα σου κανει κακο να μπορεσεις να εισαι μαζι του.
τωρα αν παθαινε κατι σωματικο...οχι δνε θα τον αφηνα με τιποτα!!! ισα ισα! θα ημουν μαζι του παντου κ συνεχεια!!
γιατι?πολυ απλα δεν θα φοβομουν μη μου κανει κακο.
καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες.
τον τοτε γκομενο που με κυνηγαγε να με σφαξει επειδη νομιζε οτι ημουν η ΕΛΕΝΑ..οχι ρε φιλε..ουτε καν διαθεση εχω να βοηθησω..να πα να γαμηθει αληθεια..που κοντεψα να σκοτωθω με την μηχανη κ να με κλαιει η μανα μου, που με κυνηγαγε κ δεν φροντισε να μου πει οτι εχει θεμα κ παιρνει χαπια ή οτι εχει ψυχωση.
+ τον αλλον τον πρεζακα επισης ο οποιος εμαθα αργοτερα (αφυο πρωτα με εκαψε κ εφαγα κ χαστουκια κ με παραμυθιαζε κοιλας ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ μου για να παει να γινει), οτι ηταν πρωην χρηστης ηρωινης , ειχε κανει αποτοξινωσεις κ οταν με γνωρισε ηταν καθαρος..κ μετα απο 3 χρονια εκανε υποτροπη κ τον επιασα στα πρασα να παιρνει ηρωινη!! οχι πες μου! γιατι να μεινω μαζι τους ? κ γιατι να τους λυπηθω..
εγω που εχψω αυτοανοσο το ειπα στον συντροφο μου μολις τον γνωρισα οτι εχω αυτοανοσο..
ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ¨???? ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ???