ναι αγαπανε αληθινα..οπως κ οι αντρες..δεν ειναι θεμα φυλου..ειναι θεμα ανθρωπων κ αναγκων κ αξιων...
Printable View
ναι αγαπανε αληθινα..οπως κ οι αντρες..δεν ειναι θεμα φυλου..ειναι θεμα ανθρωπων κ αναγκων κ αξιων...
Αν παει σε μενα δεν πιστευω στον γαμο στο για παντα καλυτερα να εχεις μια σχεση οσο αντεχουν κ οι δυο παρα μια συμβαση κ εναν ορκο για παντα .. ανοησίες.. αγαπώ βαθιά και ειμαι μονογαμική αλλά δεν σημαινει οτι αν ο αλλος με ριμάξει θα μείνω μαζί του για πάντα.. και αν δεν ξανα αγαπήσω μπορώ και μόνη εργατική είμαι δεν θα χαθώ.. παραλήρημα κανονικό :P
Εντάξει κούκλα μικρή είσαι ακόμα για να καταλάβεις ότι λίγοι αγαπάνε
αυτό φοβάμαι, αλλά ελπίζω,όχι σε κάτι συμβατικό για να μην μείνω μόνη αυτά είναι για άλλες "βρες ένα καλό παιδί'' μακριά! και εγώ το καλύτερο ήμουν και πρόκοψα χαχα..απλά ελπίζω να ξανά νιώσω και να νιώσει και ο άλλος το μονοπλευρο το ζήσαμε και will drink it να μου λείπει...!
Είναι αλήθεια μην το φοβάσαι λίγοι αγαπάνε όπως είναι αλήθεια όπως και το ότι άνθρωποι αλλάζουν δηλαδή εγώ μέχρι να καταλάβω τι παίζει ήμουν αγγέλου δι μετά έγινα σκληρός και πλέον είμαι μόνος εδώ κ χρόνια
Ξερεις κάτι κοιτώ φωτογραφίες μου μεχρι πέρσι τέτοιο καιρό και βουρκώνω δυο ματια παιδικά σε 27 χρονων γυναικα.. το συμπαθώ εκείνο το παιδί αλλά το λυπάμαι κιόλας έτσι δεν θα ξανά είμαι ποτέ.. δεν ξέρω αν αλλάζουν αλλά σίγουρα μαθαίνουν να προστατεύονται αυτό κάνω πλεον :) Με συγχωρείς αν σε κούρασα..
Κούκλα μάλλον έχεις αρκετά ακόμα να μάθεις σκεψου ότι κάποια στιγμή θα καταλαβαίνεις το μαλάκα στο πεντάλεπτο και πίστεψε με είναι πολλοί για γυναίκες είναι πιο δύσκολο αλλά οι άντρες είναι εύκολοι
Εγώ πάντως δεν μπορώ να ζήσω πλον τουσ ανέχονται όλους και χαλιεμαι συνέχεια
Δεν μπορώ να ζήσω πλέον τούς ανέχομαι όλους και χαλιεμαι
γτ ελις τι εγινε?
Δεν έγινε κάτι απλά τουσ ανέχομαι όλους τόσο απλά αλλά θέλω να κάνω αλλά κάνω εδώ κ πολλά χρόνια
Έρχεται μία στιγμή που το παίρνεις απόφαση σαν στάση ζωής μαζί με τους κανόνες συμπεριφοράς που θέλεις εκεί γύρω στα τριάντα αποφασίζει τί στάση θα κρατήσεις απέναντι στα πράγματα τα πράγματα δεν αλλάζουν