To αφησες το γυμναστηριο?? δεν ειχες πληρωσει για ενα χρονο??
στην Αγγλια προσεξε μην τσακωθεις παλι με οποιον πει τα δικα του ή με τα γεροντια στο γηροκομειο...!
Printable View
To αφησες το γυμναστηριο?? δεν ειχες πληρωσει για ενα χρονο??
στην Αγγλια προσεξε μην τσακωθεις παλι με οποιον πει τα δικα του ή με τα γεροντια στο γηροκομειο...!
Να σας πω εσείς θα εμπιστευόσασταν κάποιον που το λένε Ναμπίλ και είναι Αιγύπτιος???? Μήπως τελικά εγώ είμαι ρατσίστρια και κακιά???
Ρε συ πολύ στενοχωριέμαι για πράγματα που δεν αξίζουνε και φοβάμαι μην πάθω τίποτα από την στενοχώρια. Τι χαζό που είμαι;;; Τελοσπάντων του ξαναζήτησα συγνώμη. Αυτός δεν απαντάει λέτε να γίνομαι ξεφτίλα για κάτι που δεν αξίζει κιόλας??? Τουλάχιστον ας έγραφε εντάξει Δέσποινα δεν πειράζει. Ναι η αλήθεια ήτανε ότι κάτι δεν μου άρεσε στον τρόπο που εργαζότανε.
Όχι,να μην επηρεάζεσαι καθόλου.
Δεν θες να δεις ότι με όσα σου λέει,σε πάει πίσω στη ζωή σου.
Εσύ μάλλον θες ως δια μαγείας,να χάσεις τα κιλά σου,να μην σε επηρεάζει αρνητικά στη ζωή σου η μάνα σου,και να συγχωρήσουν όλοι στο παλαιό.Ακόμη και ο γκόμενος της φίλης,και η ίδια η φίλη να σε συγχωρήσουν ως δια μαγείας.Κάτι τέτοιο θες μάλλον.
Ξέχνα το παρελθόν,και σταμάτα να επηρεάζεσαι από την μάνα σου,δεν είσαι κοριτσάκι,40 χρονών είσαι.
Απλά ξέρεις τι δεν θέλω να δημιουργηθούνε προβλήματα όπως δημιούργησα με το παλαιο και να με μισήσουνε και άλλοι στην ζωή μου γενικά θέλω να στρώσω σαν χαρακτήρας και να γίνω πιο βατός άνθρωπος.
Να αυτός είναι
Δελφινι, σβηστα αυτα ΑΜΕΣΩΣ!!!!
μπορει να σου κανει μηνυση..............
............
όχι να κόψε τε φάτσα να μου πείτε και εσείς . Φαίνεται λίγο χαζούλης έτσι δεν είναι???