Originally Posted by
elisabet
Ναι κατάλαβα οτι δεν είναι και κολλητοί γιατί θα την είχαν πάρει χαμπάρι νωρίτερα έτσι κι αλλιώς.
Αλλά αν κατάλαβα καλά είχαν μια καλή σχέση όπως λέει ο Aris και η άλλη τους χάλασε την παρέα. Εμένα αυτό θα με ένοιαζε στη συγκεκριμένη περίπτωση να διαφυλάξω και λιγότερο να ασχοληθώ με το γιατί κάνει αυτή οτι κάνει ή να τη ξεμπροστιάσω. Όχι πως το θεωρώ κακό, απλά για μένα μου φαίνεται πολλή χαμένη ενέργεια.
Παλιότερα είχα γνωρίσει μια παρόμοια, μου έκανε στενό μαρκάρισμα ξαφνικά σα να είμαστε κολλητές, γρήγορα κατάλαβα οτι διέδιδε παντού ψέματα για μένα (κι ας ήξερε οτι σίγουρα θα τα μάθαινα γιατί τα έλεγε και σε φίλες μου πχ). Είχα γίνει έξαλλη τότε, το είχα συζητήσει μαζί της μπροστά στην άλλη φίλη μου (στην οποία είχε πει τα ψέματα), δεν την είδα να ιδρώνει το αυτί της. Κάτι τέτοια άτομα, δεν ξέρω αν είναι διαταραγμένα ή οτι άλλο, αλλά έχουν πωρωθεί στο ψέμα και δεν ξεφτιλίζονται ούτε αν τους ξεμπροστιάσεις, μόνο χαλάς ενέργεια. Αργότερα κατάλαβα οτι τελικά αυτή γούσταρε το τότε αγόρι μου και τα έκανε αυτά, αλλά αυτό που μου έμεινε είναι ότι τελικά με τέτοια άτομα δεν αξίζει να ασχολείσαι παραπάνω και να χαλάς τη ζαχαρένια σου. Απλά φεύγεις μακριά...