pennoula_v, θα πάμε στην Αράχωβα (που αλλού; ) και θα προσέχω φυσικά. 30 χρόνια σκιέρ. Δεν φοβάμαι!!
Με τον πρώην το επιβεβαίωσα γιατί
α) έχουμε κρατήσει μια καλή επαφή λόγω συνύπαρξης στο ΔΣ του ίδιου συλλόγου, για λόγους τάξης.
β) είναι προπονητής μου σε κάποιο άλλο σπόρ που ασχολούμαι
γ) προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου για να μην πάω μόνη μου
δ) καιρός είναι να κάνει κάτι κι αυτός για μένα
ε) περίπτωση επανασύνδεσης ΔΕΝ υπάρχει. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ.
στ) καλύτερα να φύγω, να βγώ έξω με κόσμο και να διασκεδάσω παρά να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου!
Οσο για τον μ@λκ@ για απλό γνωστό έως αδιάφορο τον βλέπω στο μέλλον.
Μπορεί σήμερα να μιλάω για \"φιλία\" επειδή είναι ο όρος που αναφέρει συνεχώς ο ίδιος και μούχει κολλήσει. Εγώ δεν αισθάνομαι όμως έτσι.
Νομίζω (ή θέλω να νομίζω) ότι τον ψιλοπείραξε που θα φύγω εκδρομή με τον πρώην. Είπε ότι αν ξαναμπλέξω μαζί του θα μας κόψει την \"φιλική\" επικοινωνία.
Οδυσσέα, ούτε θυμό νοιώθω. Εκτός αν είναι κρυφός θυμός που δεν τον αντιλαμβάνομαι.
Γενικά νοιώθω καλύτερα.
Χθές βράδυ κοιμήθηκα χωρίς χάπια, δεν είδα εφιάλτες και ξύπνησα στην ώρα μου με το ξυπνητήρι (είχα πεθάνει απο τις αϋπνίες παρά τα χάπια που έπαιρνα).
Το μόνο που παραμένει είναι η άρνησή μου για τροφή. (που μάλλον ψυχολογική πρέπει να είναι)
Δεν πεινάω κι ανακατεύομαι όταν σκεφτώ οποιοδήποτε φαγητό. Τις τελευταίες μέρες έχω καταφέρει να τρώω μόνο ένα μήλο την ημέρα ή ένα χυμό πορτοκάλι χωρίς να τα βγάλω.
Βέβαια, αυτό δεν με χαλάει γιατί χάνω 600-800 γραμμάρια την ημέρα.
Απο την ημέρα που ξεκίνησε αυτή η ιστορία, έχω χάσει αρκετά κιλά, τόσα που φαίνονται και χθές που τον συνάντησα πάλι με κοίταζε καλά-καλά και δεν το πίστευε!!
Ουσιαστικά, δεν είμαι τρομερά χοντρή. Με ύψος 1,66, ήμουν 78 κιλά στα μέσα Φεβρουαρίου που ξεκίνησε το κακό και χθές ήμουν 69.
Στο μυαλό του ήταν το κόλημα γιατί του αρέσουν οι κοκκαλιάρες.
Θέλω να χάσω καμμιά 15ρια-20 ακόμα και θα είμαι ΟΚ.
Ελπίζω αυτό να κρατήσει μέχρι να φτάσω τα κιλά που θέλω και μετά να περάσει...:cool:
Πάντως αρχίζω να πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν δικό μου λάθος.
Επρεπε να είχα καταλάβει πόσο λίγος και πόσο ανασφαλής ήταν απο τότε που τον γνώρισα.
Ενας άντρας 42 χρονών που βάφει τα μαλλιά του (είναι κάτασπρα) για να μοιάζει νεώτερος δεν πάει καλά!