ας σοβαρευτούμε παιδιά... έχει ξεφύγει εντελώς το θέμα... το παλικάρι άνοιξε ένα topic για να τον βοηθήσουμε και όχι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας...
Printable View
ας σοβαρευτούμε παιδιά... έχει ξεφύγει εντελώς το θέμα... το παλικάρι άνοιξε ένα topic για να τον βοηθήσουμε και όχι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας...
χαχαχα ναι το καταλαβα αυτο με την σκια.
Γτ το λες αυτο; οχι εμπιστευομαι το αλλο φυλο όπως εμπιστευομαι όλους. Δινω ευκαιρια και αν με προδωσει ο αλλος με εχασε.... μονιμα!
Η μητερα μου και η αδερφη μου (που δεν εχω σεξουαλικες επαφες μαζί της) ηταν, ειναι, και θα ειναι πιστες. Οπως ειπες φαροι εμπιστοσυνης. Ο πατερας μου ειχε απατησει την μητερα μου, Θεός να τον συγχωρεσει, και δεν μπορω να του το συγχωρεσω που πληγωσε την μανα μου. Και οταν καποιος με κατηγορει για κατι τετοιο..... με κατηγορει πως θα μπορουσα να πληγωσω καποιον ετσι..... θυμωνω. Θα προτειμουσα να πεθανω απο το να κανω κατι τετοιο!!!!!!!!!!!!!!!
Σε πρόσβαλα γιατί έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου από τους άντρες. Και σε σένα και στον σύντροφο όταν έχω μιλάει η πληγή και όχι η λογική σε μένα, αυτό κατάλαβα. Υπέροχη ξευπέροχη δεν ζούμε χωρίς αγάπη ακόμα και έτσι. Κοίτα εγώ ζήλευα κάποτε σαν την κοπέλα τώρα το έχω ξεπεράσει κάπως αλλά πως; Δεν λέω μέσα μου, α, ο σύντροφος που έχω όταν έχω δεν θα μου κάνει τίποτα, λέω ας μου κάνει, γραμμένο τον έχω και έτσι "γλιτώνω". Για τη δικαιολογία τι να πω έτσι θα τολμήσει και θα πει το κάθε καθίκι για μένα; Με ποιό δικαίωμα; Και εγώ όταν με το καλό τον ξεπεράσω θα μάθουν όλοι τι καθίκι ήτανε. Αν ήταν όντως τόσο καλός ο άντρας που θα τον έγραφε η γυναίκα του επανειλλημένως και βέβαια θα τον δικαιολογούσα!! Αλλά πιστεύω αυτό που είπες, ότι οι άντρες όλο δικαιολογίες λένε! Εγώ γιατί δεν θα το έκανα αυτό, αν δηλαδή μου έλεγε συνέχεια ο σύντροφός μου ότι ζήλευε δεν θα τον απατούσα μοναδική στο είδος μου είμαι; Αλλά το χειρότερο που είπες είναι ότι ένας που είναι καθίκι θα έχει και δίκιο άμα τον ζήλευε η κοπέλα του ή η γυναίκα του, έλεος απλά έλεος. Καλά πριν την κατακρίνεις κοίτα μην γίνεις ίδιος μ'αυτή και εσύ και όποιος άλλος κατακρίνει γιατί άμα πληγωθεί ο άνθρωπος αλλάζει......
Ωπα ωπα ωπα... Ποτε δεν δικαιολογησα την απιστια. Για μενα αν δεν περνας καλα σε μια σχεση χωριζεις και κανεις ότι θες μετα. Εσυ ειπες πως η γυναικα που απατα το κανει γτ την αγνοουσε κλπ. εσυ τις δικαιολογησες.
Για μενα ο ανθρωπος που απαταει δεν αξιζει ουτε το σαλιο μου. Ειτε ειναι αντρας, ειτε ειναι γυναικα!!!
Δεν πειραζει για οτι ειπες.... δεν σου κραταω κακια, αν και με πονεσε πολυ.
Και ο χωρισμός πονάει, δεν πονάει; Εγώ και καλά να μην περνάω σε μια σχέση δεν χωρίζω γιατί ξέρω ότι δεν θα βρω άλλον εύκολα. Και επειδή αγαπάω κιόλας και δεν μπορώ να δω ερωτικά κάποιον άλλον, δένομαι πολύ. Άσε γι'αυτό έχω πονέσει δεν ήθελα να σε πονέσω αλλά πρέπει να ωριμάσετε λίγο τα αγόρια και εσείς που δεν απατάτε (εσύ δηλαδή μόνο) και όλοι οι υπόλοιποι.
Ναι εχεις δικιο, πρεπει να ηρεμησω λιγακι, απλως ειμαι ευαισθητος σε αυτο το θεμα. Και ειμαστε πολλοι, που ειμαστε αληθινοι αντρες.
Εγω προσωπικα προτειμω τον πονο του χωρισμου, παρα τον πονο της προδοσίας.
Κοιτα, εννοουσα πχ οι αντρες/γυναικες που απατανε τους συντρόφους τους με την δικαιολογια πως δεν περνουσαν καλα. Καλυτερα να χωριζαν παρα αυτο.
Ετοιμο το θεμα. Οποιος θελει να ερθει
Σου 'χω στείλει προσωπικό μήνυμα! Στο άλλο θέμα αύριο πάλι.
Τι έγινε ρε παιδιά; Μια βόλτα βγήκα και με το που γυρνάω χαμός στο θέμα :D Δεν με πειράζει που ξέφυγε λίγο το θέμα, πραγματικά μου αρέσει να ακούω απόψεις, και ειδικά από μεγαλύτερους και πιο έμπειρους ανθρώπους, μιας και εγώ είμαι μόλις 23 χρονών, και άπειρος γενικά.
@always sad Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα: Την κοπέλα αυτή την είχα κοπέλα μου διότι μου άρεζε.. Δεν το έκανα για να λέω ότι έχω μια κοπέλα, καθώς αυτό μπορούσα να το κάνω και νωρίτερα και όχι να φτάσω μέχρι τα 23.. Έκανα σχέση μαζί της διότι μου άρεζε πραγματικά..
Στη πορεία όμως η σχέση δεν εξελίχθηκε όπως το περίμενα. Και το μόνο πρόβλημα δεν ήταν η ζήλεια, που οκ αν εξαιρέσουμε 2-3 σκηνικά δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα, υπήρχαν άλλα θέματα που ήταν χειρότερα: Πχ θύμωνε πολύ εύκολα με οτιδήποτε, και αντιδρούσε πολύ επιθετικά. Έφτασα σε σημείο να με βρίσει αρκετές φορές, και μερικές χοντρά. Με μείωνε γενικά σαν άτομο αρκετές φορές και με διάφορους τρόπους.
Και τέλος με πίεζε πολύ.. Ήθελε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, και πάντα αυτά που ήθελε, χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στα θέλω μου.. Με ήθελε όλη την ώρα μαζί της, ενώ όσο ήμασταν χώρια μιλούσαμε συνεχώς, και αυτό με κούραζε...
Στους πρώτους μήνες ήμουν τρελαμένος, ήθελα να μιλάω συνεχώς μαζί της, να τη βλέπω κτλ.. Μετά όμως μετά από αυτές τις συμπεριφορές άρχισα να παγώνω και να απομακρύνομαι... Αυτή άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δε πάει καλά και άρχισε να με πιέζει περισσότερο.. Εγώ πίεση, πίεση, πίεση τελικά κατέρρευσα και έπεσα ξερός από την αρρώστια.. Παρόλο την αρρώστια πάλι δε με σεβάστηκε όσο έπρεπε, ε και την χώρισα..
Όσο διάστημα ήμουν μαζί της, όχι μόνο δεν την απάτησα, αλλά δε μιλούσα καν με θηλυκό. Ενώ θεωρώ πως ήμουν πολύ σωστός, διότι ούτ άσχημα της μιλούσα, ούτε αντιδρούσα στις επιθέσεις τις. Αυτή καταλάβαινε τα λάθη της και μου ζητούσα αρκετές φορές συγγνώμη, αλλά μετά τα ξανά έκανε.. Δηλαδή καταλάβαινε ότι ήταν άσχημη η συμπεριφορά της, αλλά δε μπορούσε να κάνει κάτι...
Αυτά με λίγα λόγια... Αυτή τώρα έχει βρει άλλο, και πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα για αυτή.. Εγώ φυσικά ακόμα τίποτα, και φυσικά ακόμα κολλημένος σε αυτή, και πληγωμένος που έχει άλλο...
Ε εντάξει μην παραπονιέσαι που την έχει άλλος τώρα. Αφού όσο την είχες δεν την εκτιμούσες εκτίμησέ την τώρα ποτέ δεν είναι αργά. Συγγνώμη αλλά αυτό που βλέπω εγώ σε αυτήν είναι ένα πληγωμένο κορίτσι που ψάχνει ζεστασιά και ασφάλεια σε έναν άντρα. Εσύ έβλεπες πίεση, ε, μην παραπονιέσαι τώρα.
Νομίζω είναι λάθος αυτό που λες, άμα φοβάσαι δεν αγαπάς ή αγαπάς με λάθος τρόπο.........βασικά άμα ζηλεύεις δουλευεις το δικό σου κομμάτι ώστε να φοβάσαι λιγότερο.....δλδ αν το επικροτείς να χεις ανασφάλειες κλπ και το μεταφράζεις ως αγάπη και ενδιαφέρον είναι λάθος κατά την γνώμη μου........
Καλως τον. Σορυ για το θεμα, στο καναμε λιγο αστα να πανε.
Κοιτα ελπιζω πως μετα απο σενα να καταλαβε τα λαθη της και τουλαχιστον στον επομενο να δωσει μια ευκαιρια, ή μια ελευθερια εστω. (Να βλεπει την οικογενεια του τουλαχιστον) και να ειναι ευτυχισμένη. Αλλα πρεπει να κοιτάξεις και την δικια σου ευτυχια τωρα. Προχωρα βγες εξω, διασκεδασε, φλερταρε.