εγω θα ηθελα να πετυχω στις πανελληνιες στη σχολη που θελω ωστε μετα να ασχοληθω στο αντικειμενο που θελω με κεφι και μερακι
Printable View
εγω θα ηθελα να πετυχω στις πανελληνιες στη σχολη που θελω ωστε μετα να ασχοληθω στο αντικειμενο που θελω με κεφι και μερακι
πολύ καλή ερώτηση αν και δυσκολη απάντηση :)
αυτονομία
Θα ηθελα να μη παθω ποτε εξαρθρωση σαγονιου στα καλα καθουμενα γαμωτο! Και να μη κλειδωσει.
Εχω ΚΓΣ και παραλιγο να μου φυγει η γναθος απο τη δεξια πλευρα με σκοτωσε στο πονο. Ειμαι και μονη σε ξενη χωρα χεστηκα πανω μου. Τι θα εκανα; Ηδη εχω αρκετα καταθλιπτικη ζωη και το παλευω/αγνοω αλλα απαξ και χασεις την υγεια σου...τοτε την εκτιμας. Υγεια υγεια υγεια παιδια. Κορυφη στις προτεραιοτητες.
Εσεις ισως μπορειτε εγω δεν μπορω, οχι ακομα τουλαχιστον... :)
Και οκ εχει τις προκλησεις του το πραγμα, καποιες ιδιες, καποιες διαφορετικες, αλλα σε συγκριση με το πως ημουν στην ελλαδα ειμαι μαλλον καλυτερα...ισως χρειαζομαι την πατεριτσα του να φυγω απο όλους και ολα για την ωρα, τωρα το αν αυτο θα εξελιχθει ποτε σε ανεξαρτησια στην ελλαδα δε ξερω, θα το δειξει η ιστορια :)
Ούτε εγώ μπορώ ρε Ναταλία αλλά είναι θέμα οικονομικό πιο πολύ τα λεφτά είναι μετρημένα δεν μπορώ να φύγω με τέσσερα κατοσταρικα δεν πας πουθενά ίσως και να μην μπορείς να καταλάβεις
αγαπη θελουμε τα λεφτα τι να τα κανουμε :p
Εγώ πρωσοπικα ξέρω να ζω και με πέντε ευρώ και με πενήντα χωρίς αγάπη δεν ξέρω να ζω ή μάλλον μαθαίνω μεγαλονωντασ
καλα ειναι και τα λεφτα αλλα χωρις αγαπη...τι να τα κανεις?