οτι την αγαπαω την αγαπαω...αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν την αγαπαω σαν ανθρωπο η ερωτικα....
μπα δεν θελω να παρω τηλ......δεν ξερω....πιστευω οταν χωρισουν οι ανθρωποι δεν υπαρχει γυρισμος
Printable View
Και βέβαια υπάρχει αν το θέλουν και οι δύο!!
σιγουρα.....θελω να την ξαναδω δεν υπαρχει αμφιβολια....
αλλα πληγωνεται πολυ ευκολα και δεν θελω ασυνειδητα να την πληγωσω.......και μετα φοβαμαι μην μ πει οχι.....οποτε....
και επιπλεον λογω του οτι ημασταν χρονια μαζι.....δεν θα περασει καιρος στα χαλαρα....θα πρεπει να σοβαρεψουν τα πραγματα αμεσως.....
και πολλα αλλα....δεν ξερω......τι να πω...
Αν δεν είσαι κάτω από 30 δεν βλέπω τον λόγο για μη σοβαρέψουν τα πράγματα.
Τα χρόνια περνάνε και στο τέλος θα μετανιώσεις γι'αυτή σου την επιλογή...και ίσως συμβιβαστείς με κάποια που δεν την αγαπάς καθόλου,αλλά η μοναξιά σου θα είναι αφόρητη και θα πέφτεις στο πλευρό της κάθε τυχάρπαστης.....
Μήπως θέλεις και άλλα επιχειρήματα;
ειμαι πολυ κατω απο 30 :p αμα δεν ημουν πιθανον να ειχαμε παντρευτει τωρα:p
το ξερω οτι ισως μτανιωσω....ειμασταν πολυ ωραια μαζι..ο ενας για τον αλλον,οσο ποιο ερωτευμενοι γινεται,πολυ παθος,πολυ αγαπη,χημεια στο σεξ..σε ολα χημεια...
ας ελπισουμε οτι δεν θα μετανιωσω παντως....
δυστυχως με αυτην την κοπελα γνωριστηκαμε σε μικρη ηλικια....
Ουτε εγω παντως θα επαιρνα τηλ, μπορει η κοπελα να εχει φτιαξει την ζωη της και να ειναι ευτυχισμενη τωρα σε μια αλλη σχεση και να μην θελει να ξαναθυμηθει το "παρελθον" της. Οπως ειπες εκανες πολλες χαζομαρες και την πληγωσες. Καλυτερα να ξεκολλησεις , να μαθεις απο τα λαθη σου και να αγαπησεις μια αλλη κοπελα. Εξαλλου ερωτες και αγαπες , ερχονται και παρερχονται.. και θα γνωρισεις πολλες γυναικες στη ζωη σου.
πιστεψε με εχω γνωρισει παρα πολλες γυναικες στην ζωη μ...ποσες πια?......αλλα καμια δεν ειναι σαν αυτη....δεν ξερω ειναι δυνατον μετα απο τοσες να μην εχω ερωτευτει καμια? δεν ξερω μηπως υποσυνειδητα θελω μονο το σεξ και δεν τις βλεπω συναισθηματικα οσες γνωριζω?μηπως μ αρεσει η ελευθερια π εχω τωρα? δεν ξερω τι απο ολα ειναι....
στα αλλα συμφωνω......
και ελπιζω να επιβεβαιωθεις και να ξαναερωτευτω:p......αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ξανανιωσω κατι τοσο δυνατο στην μ που θα ειναι και αμοιβαιο
Μπορει και να μην θες και εσυ να ερωτευτεις, γιατι ερωτας σημαινει και δεσιμο και να χασεις τις "ελευθεριες" σου. Να μην εισαι ετοιμος ακομα για το μεγαλο αλμα, εξαλλου αν δεν εισαι ετοιμος και να λες "δεν προκειται να ξαναερωτευτω ετσι οπως με εκεινη την κοπελα" δεν αφηνεις τον εαυτο σου να ερωτευτει. Και αποκλειεται απο τις τοσες κοπελες που γνωρισες καμια να μην ερωτευτηκες, απλως εψαχνες κατι προσκαιρο για να περνας την ωρα σου, ε καποτε θα ερωτευτεις και εσυ :p
Το νοημα ειναι οτι για να ερωτευτεις πρεπει να εισαι και ετομιος να αφεθεις και να δινεις ευκαιριες στους αλλους να σε μαθουν, να γνωριζεις τις κοπελες περισσοτερο, να βγαινετε εξω. να μιλατε, να τις γνωριζεις περισσοτερο... και που ξερεις, μπορει να μην ερωτευτεις αμεσως, αλλα στην πορεια θα σου ερθει και ο ερωτας.
αυτο το λεω...επειδη πριν απο αυτη ειχα ξαναερωτευτει....αλλα μολις την γνωρισα αυτο π ενιωθα δεν υπηρχε ,ηταν κατι π δεν περιμενα ποτε να αισθανθω..ενοω κατι τοσο δυνατο..
ναι η αληθεια ειναι οτι βγαινω εξω με σκοπο η να κανω One night stand,η να φασωσω καμια,η να πΑρω κανα τηλ για να συνεχιστει η επικοινωνια.....
καποτε θα γινει:p
κοιτα δεν θα πω ψεματα...μ αρεσει πολυ η ζωη μ....αλλα για εναν ερωτα θα την αλλαζα.....
ε βγαινω και εξω και για καφεδες και μιλαμε και προσπαθω να τις γνωρισω ,αλλα πολλες φορες αρχιζω τις συγκρισεις.δεν μιλαει οπως αυτη ,δεν χαμογελαει οπως αυτη,δεν ειναι τοσο γλυκια οπως αυτη και παει λεγοντας....αλλα περα απο κατι ενθουσιασμους...με μερικες πολυ.....δεν γινεται κατι αλλο.....
αυτο που παθαινω συνηθως....ειναι κεραυνοβολος ενθουσιασμος:p
ε κοιτα μετα μαξιμουν απο 10 φορες εξω με την ιδια καταλαβαινεις..αν ερωτευεσαι κ.λ.π......
δεν ξερω ισως να ειναι και αυτα π λες
Αμα είσαι πολύ κάτω από 30,αντί να κάθεσαι εδώ και να μας λες για τα όνειρά σου,δεν βγαίνεις έξω για κανένα ποτό,μέρα που 'ναι;
πάντως εγώ ξέρω έτσι μια τέτοια περίπτωση, άφησε ένας μια κοπέλα γιατί ήθελε ελευθερίες και να ζήσει την ζωή του, μικρός ήταν ( δεν ξέρω ηλικίες) και γύρισε μετά 30++ και της λέει γύρισα γύρισα και δεν βρήκα άλλη γυναίκα σαν εσένα και του λέει και αυτή πάρτα τα @ρχίδι@ μου τώρα!!! δυστυχώς η ζωή δεν είναι παραμύθι.......