Originally Posted by
Costance
Καλησπέρα! Εψαχνα το συγκεκριμένο φόρουμ για να γράψω στη στήλη με τις φαντασιώσεις ένα δικό μου περιστατικό.
Μπήκα σε μια εφαρμογή γνωριμιών (είμαι σε σχεση 2 χρόνια),απλά για το χαζολογημα τίποτα παραπάνω.Μιλουσα με διάφορους,το αγόρι μου το ήξερε κ κουτσομπολευαμε εν μέρει μαζί.Καποιοι ήθελαν γνωριμία,άλλοι βούρτσα στο κψητο! Είχε τη πλάκα του γιατί ήταν κάποιοι πολύ ωραία αγοράκια και ενοιωθα πως εκανα φιλανθρωπία ένα πράγμα.Αφου μιλούσα με διάφορους έτυχε να μιλήσω με ένα αγόρι στην ηλικία μου 26 ετών δλδ και η συζητηση ξεκίνησε τελείως χαζά και απλά.Ομαδες,κ τέτοια.
Ενώ είχα μιλήσει με πολύ πιο ωραίους άντρες ερωτικά και ηθελαν επαφή αλλά εγώ όχι,με αυτόν κάτι έγινε.Απ τη στιγμή π είδα τη φωτό στο προφίλ τ κόλλησα! Κ όταν λέμε κόλλησα ..εννοώ άσχημα! Προχώρησα τη συζήτηση μαζί τ ,χωρίς να έχω δώσει αληθινά στοιχεία παρά μόνο μια φωτό παλια με διαφορετικά μαλλιά που δεν αναγνωρίζομαι κ εύκολα.Με έφτασε στο αμήν μπορώ ν πω.Αυτα π έλεγε μ θύμιζαν πολύ τν εαυτό μ αλλά σε αντρική εκδοση (μάλλον εφτεγε π ήμασταν ίδιο ζώδιο).Κ εννοείται τον σκεφτόμουν παντού κ συνέχεια.Ακομα βασικά!
Τη καταργησα την εφαρμογή φυσικά γιατί έχω σχέση κ περνούσα πολύ ώρα εκει.Το αγόρι μ ήξερε απλά ότι χαζολογαγα κ χαζολογαγε κ αυτός.Αλλα ούτε φεισμπουκ ούτε τέτοια έχουμε κανένας απ' τους δυο.Ουτε καν σμαρτφοουν δεν έχει .Κ τ φαινόντουσαν αστεία όλα αυτά.
Πέρνουσαν οι μέρες κ μ έτρωγαν οι τύψεις π τ έκλεισα χωρις να πω ένα γεια.Κ έκανα επαφή μ τ αγόρι μ σκεπτόμενη αυτόν.Κ όχι τίποτα άλλο.Θελω συνέχεια.Κ ξεφεύγω σε σημείο χθες π πήγαμε για ποτάκι χαλαρά με εναν φίλο τ εγώ ήμουν απλά αλλού.Αυτοι μιλούσαν κ εγώ σκεφτόμουν την επαφη μ αυτόν απ την εφαρμογή.Και σκέφτομαι το βλέμμα τ.Ηταν ένα βλέμμα που με μαγνήτισε με κόλλησε.Δεν τ έχω ξαναπάθει.Και μ κάνει εντύπωση γιατί γενικά μ τη πευτουν άντρες και μπροστά στο αγόρι μ.Ωραιοι κιόλας .Αλλά μ αυτόν κάτι έγινε.Ηταν το βλέμμα,το ότι με καταλάβαινε τόσο καλά στο ερωτικό κομμάτι,και αυτά που σκεφτόταν ήταν ακριβώς αυτά π έχω εγώ στ μυαλό μ.Ετσι ακριβώς όπως θέλω έναν άντρα.Αλλα τ βλέμμα δεν μπορώ ν τ βγάλω όσο κ αν προσπαθώ.Τον σκέφτομαι παντού.Ασχετα ότι έκοψα κ μαζί τ κ απ την εφαρμογή.Δεν έχω απατήσει ποτέ το αγόρι μ.Αλλα αν συνεχιζόταν ήξερα που θα πήγαινε η δουλειά...Με τρόμαζε ο τρόπος π ενοιωθα αλλά μ άρεσε ταυτόχρονα.Μηπως ήταν απλά μια φαντασίωση π είχα στ μυαλό μ γενικά κ με κόλλησε το συγκεκριμένο συμβάν η απλά έχω αρχίσει κ κολλάω μαζί του;