Εγω λεω η θεματοθετρια να ειναι ο εαυτος της και στον επομενο να προσπαθει εκεινος να μην βαλτωσει η σχεση τους. Εκεινη απλα να κρινει καλυτερα ποιος την εκτιμαει αρκετα για να το κανει και ποιος οχι... Απλο. Αλλη ερωτηση; :P
Printable View
Εγω λεω η θεματοθετρια να ειναι ο εαυτος της και στον επομενο να προσπαθει εκεινος να μην βαλτωσει η σχεση τους. Εκεινη απλα να κρινει καλυτερα ποιος την εκτιμαει αρκετα για να το κανει και ποιος οχι... Απλο. Αλλη ερωτηση; :P
Η Νάταλι αναφέρεται από ότι κατάλαβα στο να είναι το άλλο σου μισό κάποιος......τοτε προσπσθεις και θες ν επενδύσεις ....όμως δεν μπορούμε τον τύπο να τον βγάλουμε μαλακά επδ η νηματοθετρια δεν ήταν το άλλο μισό του ......
Ενδιαφέρθηκε ο άνθρωπος μέχρι εκεί που ήθελε κ μπορούσε ....μετα ερωτεύτηκε ξανά κ είδε ότι η σχέση του με την νηματοθετρια τελείωσε .....
προσωπικα διαφωνω...αλλα εχουμε ελευθερη κοινωνια οποτε ο καθενας εχει τις αποψεις του...
ισως να μιλας για εναν ανθρωπο ηλιθιο,που δεν ειχε ευκαιριες να γνωρισει αλλες γυναικες...ετσι ναι μπορει και να καθοταν με την θεματοθετρια..και να καλιεργουσε την αγαπη τ
επειδη ανεφερες κι εμενα στην απαντηση σου, να σου πω οτι παρεξηγησες.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν φταιει η κοπελα που "βαλτωσε" η σχεση.
μια σχεση βαλτωνει απο το ζευγαρι και τις συνθηκες.
δεν σημαινει οτι "φταιει" καποιος προσωπικα, η τεσπα ειναι σπανιο να φταιει ο ενας.
σε αυτο που εκανε λαθος η κοπελα, ειναι οτι σε μια βαλτωμενη σχεση, δεχτηκε να κανει συγκατοικηση.
επρεπε να το αποφυγει οσο ηταν ετσι τα πραγματα.
ΔΕΝ ΠΑΣ για συγκατοικηση οταν δεν εισαι ερωτευμενος και στα μελια. ειναι φθορα .
οταν ΕΙΣΑΙ ερωτευμενος ομως, η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι απογειωνεται η σχεση με την συμβιωση :)
Συμφωνώ Ρέμεντυ τώρα όπως το είπες. ; )
Μιλίβα το ίδιο μπορεί να λέμε εκτός από το αν είναι μαλάκας ή όχι ο πρώην της κοπέλας, εκεί διαφωνούμε. ; )
Νικ λες βλακείες σόρυ κιόλας δεν είναι τίποτα θα περάσει : P