παραιτηθηκα και ερχομαι. ισως ναναι λαθος η παραιτηση αλλα τι να κανουμε. δεν αντεχω αλλο καθολου.
Printable View
Ναι βρε γιατροί είναι αυτοί εκεί πέρα που έχετε; Μα μόλις είδα Βρετανία έπαθα πλάκα!! Είναι δυνατόν; Πόσους ανθρώπους έχει σκοτώσει αυτό το σύστημα Υγείας; Και μάλιστα μου το παν επι λέξη, ότι πεθαίνουν άνθρωποι εκεί στα νοσοκομεία από λάθη γιατρών!!!!!!!!!! Ξουτ, μακρυά!!!!!!
Το πιο λογικό είναι να γυρίσεις πίσω στο σπίτι σου και να το αντιμετωπίσεις που είναι κ απλό το πρόβλημα σου κι αν το έχεις κι όλας οι γιατροί στο εξωτερικό είναι απλοί πασ τους λεσ τα συμπτώματα και σ δίνουν φάρμακα για τα συμπτώματα ούτε πονηροί είναι ούτε ανεκτικοί τι λες αυτό στην Ελλάδα δε θα σ έδινε κανεισ σημασία γτ εδώ οι γιατροί ξέρουν ότι όλοι λένε ψέμματα κ τα δραματοποιουν εγώ στην Αγγλία όταν πήγα διακοπές μου λέγανε ότι ήμουν αγενής και στην Ελλάδα είμαι ευγενικός περαστικά σου δεν έχεις τίποτα κ κοίτα λίγο το μυαλό σου να δεις τι στροφές γυρνάει γτ μάλλον δεν καταλαβεσ τίποτα από εκεί που είσαι
Επειδη εχω σχεση με το αντικειμενο , αδυνατω να πιστεψω οτι μολις στα 29 σου χρονια εχεις ΧΑΠ . Παρε δυο-τρεις γνωμες ακομα δεν ειναι κακο , επισης παρ'ολη την αθλιοτητα του συστηματος υγειας στην Ελλαδα , ιδιως με την κριση , διαθετουμε πολυ καλους πνευμονολογους.
Συγνωμη αλλα δεν το δεχομαι , δεν το πιστευω . ΨΑΞΕ ΤΟ.
Οι Έλληνες γιατροί είναι πολύ καλύτεροι από τους ξένους και θα διέπρεπαν στο εξωτερικό να τα λέμε αυτά!!!!!