ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ; ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΥΠΟΝΝΟΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ; ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ
Printable View
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ; ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΥΠΟΝΝΟΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ; ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ
αμα θελετε να μαλωσετε καντε ειδικο τοπικ γιαυτο να μπαινετε εκει και να βριζοσαστε
ναι λες και δεν ειναι ηδη off-topic το θεμα!Quote:
Originally posted by πολυμνια
αμα θελετε να μαλωσετε καντε ειδικο τοπικ γιαυτο να μπαινετε εκει και να βριζοσαστε
Ναι,γιατί τοση ώρα μας προβλημάτισες πολύμνια και χάνουμε τον ειρμό μας με τους άλλους...
τι να σου πω τωρα...εχω μεινει μ@@@@ς με αυτα που λετε!!!
Ευχαριστώ που υπάρχεις κι εσύ στη συζήτηση.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ναι,γιατί τοση ώρα μας προβλημάτισες πολύμνια και χάνουμε τον ειρμό μας με τους άλλους...
Και susperia δεν πήρα το μέρος κανενός...
φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσ
φαινεται εχουμε κοινα..: τα ψυχολογικα προβληματα....
ηθελα να πω οτι εδειξες καλη διαθεση να συμφωνησεις σε καποια πραματα με τον MANTH-ούλη στην αρχη (και καλα εκανες), αλλα τετοια ψυχολογικα που εχει, παλι καταφερε να μην συμφωνει κανενας μαζι του.Quote:
Originally posted by Flamenco
Και susperia δεν πήρα το μέρος κανενός...
καληνυχτα για σημερα..φατε καλα γιατι αυριο αρχιζει νεα μερα για να ασχολεισται με εμενα κ αυτα που λεω
μπλα
μπλα
μπλαααααααααααααααααααααα αααααααααααααααα
ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ; ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ;
α και στην ζωη το σημαντικοτερο πραγμα δεν ειναι να συμφωνουν οι αλλοι μαζι μας....αλλα να συμφωνουν αυτα που λεμε και πρατουμε με τον εαυτο μας....γιαυτο να σκεφτεστε λιγο παραπανω καποια πραγματα.βγειτε απο το κελι του μυαλου σας
Quote:
Originally posted by πολυμνια
στην ζωη το σημαντικοτερο πραγμα δεν ειναι να συμφωνουν οι αλλοι μαζι μας....αλλα να συμφωνουν αυτα που λεμε και πρατουμε με τον εαυτο μας....
Σωστή !
Υ.Γ.
Πολύμνια μετονομάσε το θέμα σε fight club και πήγαινε τα μηνύματα σου σε άλλο θέμα . Να έχουν ενα χώρο τα παιδιά να μαλώνουν .
Δεν υπάρχει πολύμνια, δεν καταλαβαίνετε; Έλεος.
helooooooooooooooooooooo
ego eimai i polymniaaaaa!!!!
Βρε Flamenco επειδή έγραψε μια φορά με κεφαλαία , παει να πει οτι είναι ο Manthes ? Και ο Stavroschar εγραφε με κεφαλαία και άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα .Quote:
Originally posted by Flamenco
Δεν υπάρχει πολύμνια, δεν καταλαβαίνετε; Έλεος.
Εξάλλου ξεχνάς οτι είναι και οι 2 on line αυτή τη στιγμή . Δίκτυο έχει σπίτι του ο Manthes ?
Μήπως είσαι υπερβολικός ?