Δελφινι, η διπολικη εχει να κανει με τη διαθεση, απο τη μανια πας στην καταθλιψη...
Η ψυχωση εχει να κανει με τη σκεψη, διαστρεβλωνεται η σκεψη και βλεπεις μαυρο το ασπρο...
Printable View
Δελφινι, η διπολικη εχει να κανει με τη διαθεση, απο τη μανια πας στην καταθλιψη...
Η ψυχωση εχει να κανει με τη σκεψη, διαστρεβλωνεται η σκεψη και βλεπεις μαυρο το ασπρο...
Λέμε είμαι για λύπηση και χοντρή, άσχημη και με ψύχωση :(
Δελφινι τρως! και ψευδεσαι και τρως!
Φαε λαχανικα οποτε πεινας! μαρουλι? η τελεια λυση αν πεινας το βραδυ!
ζαχαρη, ψωμια, γλυκα κοψτα τελειως να πανε στον αγυριστο!!
και κανονικη γυμναστικουλα καθε μερα!!!!
Πηγαινε και κανενα τρεξιμο στην παραλια, θα γνωρισεις και αλλους που τρεχουν!
Οχι αλλα λογια, απο εδω και περα ΠΡΑΞΕΙΣ !
Πάντως καλά θα ήτανε να είχαμε κάποιον ψυχίατρο στην παρέα μας να μας έλεγε τελικά για την ψύχωση... ε?
κανενας σοβαρος ψυχιατρος δεν θα σου πει μεσω ιντερνετ τι εχεις η δεν εχεις δελφινι.
ετσι, παλι θα αναρωτιεσαι.
μονο αυτος που θα σε εξετασει μπορει να σου πει τι εχεις.
το οτι σου ειπαν οτι κατι εχεις, δεν σημαινει οτι εχεις σχιζοφρενεια για παραδειγμα. υπαρχουν παρα πολλες παθησεις που χρειαζονται χαπια.
Νομιζω πως απο οσα γραφεις φαίνεται ξεκάθαρα ενα θεμα που εχεις και πρεπει να αντιμετωπισεις αμεσα.
Για ο,τι κι αν εχεις αναφερει, απο πίσω υπαρχει παντα μια ΑΡΝΗΣΗ. Αρνηθηκες να πιστεψεις οτι σου συνεβη αυτο το περιστατικό με το γκόμενο της φίλης, αρνηθηκες να δεις οτι στην ουσια δεν εφταιγε αυτο για την μετεπειτα πορεια σου, αρνεισαι να κάνεις κατι για να αλλαξεις τα πραγματα, αρνεισαι να παρεις την κατάσταση στα χερια σου και μενεις στην κλαψα για το κακο σου ριζικο, αρνεισαι να ακουσεις οποιονδηποτε σου εχει απαντησει/γραψει στα διάφορα φορουμ για αυτα που ρωτας και τωρα για αλλη μια φορα αρνεισαι κατηγορηματικα τη διαγνωση του ψυχιατρου και των απανταχου γιατρων που εχεις επισκεφτεί στο παρελθον.
Καταλαβαίνεις οτι αυτο και μονο αυτο απο μονο του ειναι ενα πολυ σοβαρο προβλημα και ο μεγαλυτερος ανασταλτικος παραγοντας στη ζωη σου;
Τι σημασια εχει η ψυχωση; η η διαταραχή ή η νευρωση;
Εδω αρνεισαι πεισματικα τα παντα. Αυτο ειναι το τερας με το οποιο εχεις να παλεψεις.
Μην το αρνηθείς κι αυτο.
νεφελη μου, πολυ σωστα τα λες, αλλα λαβε υποψη σου και τις επιρροες απο εδω μεσα.
ειναι μια απ τις σπανιες φορες που το δελφινι δειχνει να θελει να ακουσει τον γιατρο της σε αυτο που της λεει, κι ακομα πετιουνται "για συμπαρασταση" να την διαβεβαιωσουν οτι δεν εχει τπτ...
ελεος καπου δηλαδη με την "υποστηριξη"....
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....
δεν κανω αναφορα σε κανεναν. ας ανοιξουν τα ματια τους οι διαχειριστες του φορουμ να δουν τι γινεται
Συγνώμη Νεφέλη μου, είσαι πολύ αυστηρή μαζί μου. Εγώ δεν αρνούμαι τίποτα. Ιδίως με το θέμα της ψύχωσης και εφόσον το λένε τόσοι γιατροί .... Όσο για τον γκόμενο της φίλης μου, πιστεύω ότι αν δεν είχα ψύχωση ότι δεν θα το έκανα. Επίσης μια χαρά ακούω τα παιδιά για όλα αυτά που μου λένε και για την υποστήριξη που πήρα ιδίως για το θέμα του γκόμενου της φίλης μου και αν παρατηρήσεις δεν έχω αναφερθεί στο θέμα αυτό ξανά πράγμα που σημαίνει ότι άρχισα να το ξεχνάω...