Hellooo anxiouss....dn paleuw allo ante na paei paraskseuh na paw ston giatro m...na tou ta pw pali ola...
Printable View
anxious4ever εγω επειδη πηγα να κανω το ιδιο, οταν διαπιστωσα πως ο πατερας μου ηταν νεκρος, πηγα να κλειδωθω στο δωματιο, να σταματησω να τρωω, να σταματησω να κανω οτιδηποτε... το κλειδι ειναι πως ακομα και αν δεν μπορεις να φας τιποτα, πρεπει να πιεσεις τον εαυτο σου να τρωει...!!! μην σε παραξενευει πως οταν ο οργανισμος σου ειναι αδυνατος πεφτει πιο ευκολα σε καταθλιψη, επειδη δεν παιρνεις τα απαραιτητα συστατικα που θα σε βοηθσουν να αισθανθεις καλυτερα...!! πολλες φορες εχει διαπιστωθει οτι η ελλειψη σιδηρου προκαλει καταθλιψη, ελλειψη βιταμινων β επισης προκαλει καταθλιψη....!!!
Ε στα χαμενα παλι πολυ αλλου ειμαι εχω και δυσπνοια κ ταση για εμετο...εχθες δν αντεξα πηρα ενα τραχενε τν 15 mg να ηρεμησω..νταξει με νυσταξε αλλα με φερε αναγουλα κ ταση για εμετο δεν το ξαναπερνω...τωρα ξαπλωνω στο κρεβατι κ περιμενω να νοιωσω λιγο καλυτερα για να βγω λιγο καμια βολτα...νοιωθω χαλια κ σωματικα και στο μυαλο...περιμενω ν παει παρασκευη πως κ πως να παω στν γιατρο μου..τα γραφω ολα σε ενα βιβλιαρακι οτι χαπια πηρα οτι συμπτωματα ειχα..περιμενω να παω να τα συζητησουμε..
ναι καλα κανεις κ τα γραφεις...γμτ! ναι πρεπει να πας στον γιατρο να δειτε τι θα γινει με αυτο το πραμα..αρκετη ταλαιπωρια εχεις φαει..
αληθεια σε ποιον γιατρο θα πας? αυτοβ τον τελευταιο που πηγαινες που σου εκανε το τεστ DNA?η τον αλλον?
Ναι δεν τν παλευω αλλο..ναι στον δικο μ σε αυτον με το dna δεν αλλαζω θα κατσω σε αυτον..
παλι φαρμακα θα σου δωσει ομως..
Ε θα τν πω να συζητησουμε για κανα αλλο φαρμακο θα τν πω το cybalta δν με κανε κατι..θα τν πω θελω θεραπεια καθαρα για γαδ..γενικα θα τν πω κανε κατι δεν δν τν παλευω με βαση το dna βρες το σωστο φαρμακο ε τι τζαμπα λεφτα εδωσα..
ναι καλα θα του τα πεις...κ προτεινε του κ εκεινο που σου ειπα..στειλε μου μνμ μετα τις 5 για να μου το θυμισεις να σου στειλω το ονομα, απαγορευεται απο εδω..οκ..συζητησε το μαζι του γι αυτο το συγκεκριμενο φαρμακο, γιατι ειναι ο.τι πρεπει για αγχος.
Χριστοφορε συνεχεια τα ιδια λεμε αλλα δεν..γιατι δεν αλλαζεις γιατρο?τοσο καιρο κ δεν εχεις δει διαφορα,σε βαλε να κανεις κ το τεστ τζαμπα!τι περιμενεις ακομα να αλλαξεις??πρεπει να καταλαβεις οτι εχεις μια αρρωστια κ πρεπει να παλεψεις για να γινεις καλα!!ξερεις ποσοι πανε για δουλεια κ εχουν καταθλιψη??παρα πολλοι!!
καλημερα! σε ολους! εχτες δεν μπορουσα να κοιμηθω..κ πηρα ενα νυχι ρεμερον, ουτε καν ενα τεταρτο...με πηρε ο υπνος βαρια κ σημερα το κεφαλι μου ειναι σαν να αιωρειται!τι φαρμακαρα ειναι αυτη???
εννοω ειναι ο.τι πρεπει για την αυπνια..
Καλημερα..δν τν αλλαζω τν εμποστευομαι σε αυτον.θα κατσω απλως θα συζητησω μαζι τ κατι για τα φαρμακα..ειδα κ τν αλλο π πηγα π μ δωσε τρανχενε το πηρα λιγο προχθες για αυπνια και ακομα εμετο κανω..
to ρεμερον ειναι αγχολυτικο αντικαταθλιπτικο...το παιρνεις κ πεφτεις για υπνο κ φευγει γενικα το στρες, ηρεμει αμεσα.
το παιρνω μια-2 φορες τον χρονο οταν εχω αυπνια.
χριστοφορε, το οτι καποια φαρμακα σε πειραζουν δεν σημαινει οτι ο γιατρος ειναι κακος, μερικοι ανθρωποι πρεπει να κανουν πολλες δοκιμες μεχρι να βρουν τι τους ταιριαζει..
μη κοιτας εμενα, εμενα κ μαιντανο να μου δωσεις θα ηρεμησω..
αυτο δε σημαινει οτι εχω καλο γιατρο, απλα ο οργανισμος μου ειναι πιο ευκολος με τα φαρμακα, με πιανουν ευκολα, επιπλεον δεν παθιανω παρενεργειες ποτε απο καποιο φαρμακο.
τοσα χρονια δεν εχω παθει τιποτα σωματικο απο φαρμακα.
εσυ πχ μπορει να εχεις κ προβλημα στομαχικο κ να σε επηρρεαζουν καποια φαρμακα, δεν σημαινει οτι τα φαρμακα που πηρες ειναι αχρηστα..
επεμεινε οσο μπορεις να βρεις το καλυτερο για εσενα.
Υπαρχουν κ αλλοι αν θες!θελει κ λιγο ψαξιμο το θεμα!!εγω βεβαια δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον εμπιστευεσαι θεωρω οτι εχεις παραιτηθει!θελει ψαξιμο ομως μεχρι να βρεις τον σωστο γιατρο κ την καταλληλη αγωγη!θα σου εστελνα να δεις καποια βιντεο αλλα θα κολλησεις!τεσπα,δικη σου αποφαση κ μακαρι να βρεις την ακρη σου!