Καλησπερα 8α προσπαθησς να γραφω ελληνικα αν και εχς συνη8ησει και τα κανω μανταρα...ελις ευχαριστω για την υποστηριξη!
Γιςργο σοθ εθχομαι να ξεφθγεις και οσο γινεται πιο γρηγορα σ ευχαριστω που ασχοληθηκες τοσο μαζι μου...και τον kavkaz kai ton mauroslosk epishs...αυτο δεν σημαινει πως χεμπλεξα αλλα η αρχη εγινε...θα στειλω προσωπικα μνμ οταν συμπληρωσω τα ποστ. Ζορζ ο γιατρος ηταν πισω απο το Ιπποκρατιο και το επωνυμο αρχιζε απο Λ. δεν 8α ελεγα οτι με ωοη8ησε βεβαια πηγα και τσαμπα αλλα αυτο δεν εχει να κανει απλα μοθ εγραψε φαρμακα και δεν τα πηρα κιολασ, πηρα αθτεσ τισ μερεσ 1 η μισο ζαναξ και τεταρτο βουμπλεκαλ επισης μισο με 1 στιλνοξ το βραδυ...τςρα επιδη ειμαι ολιγον τι να με κλαινε οι ρεγγες και κατι πρεπει να γινει γιατι εχω αμελησει το σπιτι και τον εαυτο μου αναρωτιεμαι γιατι φοβαμαι λιγο τα αντικαταθλιπτικα αν καποιος απο σας εχει βοηθηθει απο καποιο αντικαταθληπτικο... αθτα ποθ εχς εδω ειναι εφεξορ, σεροπραμ και ρεμερον...ρεμερον δοκιμασα δεν το εχς μ αθτα απ οτι καταλαβα...τα σεροπραμ ειναι πιο ελαφρια?
(εχς και μια συνταγη για wellboutrin-nomizw etsi grafete! kai auta kai kala einai gia na se energopoihsoyn giati egw exw pareth8ei teleiws..sorry pali greeklish to ekana!
se 15 metes prepei na gurisw sth douleia mhn anaferw dld ta upoloipa pou ekremoun! sas eprhxa nai to xerw alla otan mporw toulaxiston kati grafw kai kati einai k ayto giati polles fores menoume monoi mas apomakrinomaste apo tous allous kai prwta apo ton idio mas ton eauto, epishs den mporeis na peis se olous to 8ema sou edw kapoioi pou exoun zhsei katastaseis k den katalavainoun...kai vasika den to lew gia na tous krinw kai gw prin apo xronia an mou to elege kapoios den 8a katalavaina, einai poly dyskolo einai idiaiterh katastash opws kai oles oi dyskoles katastaseis an den tis perases h pernas pws na katalaveis? mono na symponeseis kai polu einai h lexh pou lew typoy lyph8eis tsantisthhs perissotero..kai asxeto alla to papini den einai onoma!