Σιγα μην βαλω!!ε,ειπα να το δοκιμασω βρε αδερφε αφου το gym το βαριεμαι!το headganging τι ειναι βρε??
Printable View
Καλα ακους ροκ μεταλ και δεν ξερεις τι ειναι υο headbanging χαχαχαχα ελα μωρε αυτο που κανουν οι μεταλαδες που σπαρταρανε το κεφαλι πανω κατω και να πηγαινουν τα μαλλια περα δοθε εγω δυστυχως εχω κοντα μαλλια αλλα εσυ μπορεις ανετα
χααχαα! γελασα πολυ με τον διαλογο σας!!!! κανε κ stage diving!!χωρις κοσμο απο κατω ομως..για να γελασουμε..χοχοχοχ!
Ε ενταξει λαθος εκανα απο κινητο γραφω τι να κανω ο καιλας...8 μαρτιου παιζοτν sabaton.accept....ψησου
Μπα αν ερθουν metallica μεσα!!
Με ποιον με την lady gaga? Οπως κανανε στην αμερικη πριν απο λιγο καιρο....γουσταρω να δω μαζι slayer megadeth testament sepultura μιλαμε ο χαμος θα γινοταν
Τον wilder τον εχω δει , τον golovkin οχι ........οντως τα χτυπηματα του Ταισον ηταν ασυναγωνιστα , ισως τα δυνατοτερα απο οποιονδηποτε αλλον , πολλοι απεφευγαν να τον αντιμετωπισουν .... ειχε ομως εκρηξιγενη χαρακτηρα , γι αυτο κι δαγκωσε το αυτι του holyfield !............... τελικα φανηκε αγαθος ανθρωπος , μια και ασχολειται τωρα με εκτροφη και εκπαιδευση περιστεριων !!
Καλος ειναι ειχε και καποια θεματα με καταχρησεις αλλα εκοψε και ειχε παχυνει πολυ τωρα παλι εχει κανει γαμω τα σωματα
ειχα παει megadeath οταν ημουν 18 στην Ριζουπολη..δοξασμενα χρονια...αχ!
μιλαμε για συζητηση ο.τι να ναι..αν καποιος παρακολουθει το thread θα χει ξεκινησει τα ηρεμιστικα..απο το ενα θεμα στο αλλο πεταγομαστε..
Ναι οντως!!περιμενω εγω!!
Εχω βαρεθει εδω και 20 μερες να βηχω σαν το λιονταρι της νεμεας