Originally Posted by
anxious4ever
[/B]
αυτο μου το λεει μια ζωη η μανα μου, οτι ειμαι αγαθιαρα κ καλοκαρδη κ δεν θελω να κακοκαρδιζω κανεναν κ ειναι αληθεια...
δεν μαρεσει να κακοκαρδιζω κανεναν, ειναι στοιχειο το χαρακτηρα μου κ το ειμαι ετσι ανεκαθεν, δεν θελω να αλλαξω, με αγχωνει το να πρεπει να αλλαξω για να μη μου την πεφτουν..
θελω να ειμαι ο εαυτος μου οπως ειπες, να γελαω, να χοροπηδαω, να ζω την ζωη οπως μια ζωη κανω, ειμαι χμογελαστη κ θετικη! θελω να μεινω για παντα ετσι..
με θλιβει το γεγονος οτι επειδη χαμογελω κ μιλαω κ ειμαι επικοινωνιακη, οτι καποιοι το παρεξηγουν.
εχω αλλη μια φιλη η οποια ειναι 40+ κ ειναι σαν εμενα...
κ την χαιρομαι! κ ολοι την χαιρονται! κ αυτη εχει το ιδιο προβλημα με εμενα..
γιατι τελικα οι ανθρωποι , παιρνουν ως διαθεσιμους για πηδημα επειδη απλα ειναι χαριτωμενοι, χαρουμενοι κ ζουν την ζωη τους με ολο τους το ειναι?
εχω κανει 7 μειζονα καταθλιπτικα επεισοδια, οταν συνερχομαι απο αυτα χαιρομαι την καθε στιγμη! για μενα ειναι αξια ανεκτιμητη οταν μπορω να χαμογελω απλα επειδη σηκωνομαι απο το κρεβατι μου κ δεν τρεμω απο φοβο, πως να μην χαμογελασω?πως να μην χαρω που μπορω να επικοινωνησω σαν ανθρωπος?
ειχα δυσκολα παιδικα χρονια, με βια κ κακουχια, θελω επιτελους να ειμαι ελευθερη να ζηζω χαρουμενη! ειναι τοσο κακο πια??
που καταντησαμε στην τελικη? να βλεπουμε κοπελες που χορευουν κ χαμογελουν κ ειναι εξω καρδια κ να νομιζουμε οτι θελουν ΠΗΔΗΜΑ??πολυ με θλιβει αυτο παιδια!