-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με επιρρεαζει αρκετά θετικά. Να σαι καλά!
-
Πληρώνεται γι αυτό. Δεν το κάνει κανείς από εθελοντισμο. Η κάθε δουλειά έχει τα καλά και τα κακά της.Αυτη η δουλειά έχει αυτό το κακό.
-
Όταν θα πάρεις το πτυχίο σου κ βγεισ για δουλειά να το θυμάσαι αυτό γιατί κάτι μου λέει ότι δε θα σε συμφέρει και θα το ξεχάσεις άμα σου κάνουν μαλακιεσ στη δουλειά εσύ λεγε ότι κάθε δουλειά έχει τα κακά της το θέμα είναι ότι καλά δεν έχει αυτό δεν ξέρεις κι επίσης αφού είσαι άξιος πήγαινε να δουλέψεις να βγαλεισ τα λεφτά σου να μιλάς αλλιώς εγώ στα δεκαοχτώ έκανα δύο δουλειές κι ήμουν φοιτητής είχα λεφτά κι έκανα τα πάντα ξέρω και πολλά παιδιά που δουλεύουν δύο δουλειές κ αμαξάκι έχουν κ βόλτες κ όλα
-
Εγώ πάλι δεν ξέρω κανένα παιδί της ηλικίας μου που να δουλεύει.Μερικοι απλά δουλεύουν τα καλοκαίρια που δεν έχουν ούτος ή άλλος τι να κάνουν. Και αφού λες ότι η δουλειές έχει καλά τότε γιατί δουλεύεις ?Τα λεφτά δηλαδή δεν είναι ένα από τα καλά της δουλειάς ?
-
Τα λεφτά είναι πάντα λιγότερα από αυτά που πρέπει κ η ψυχική σου ηρεμία δεν αγοράζεται δεύτερον κάνε μία βόλτα στα μαγαζιά της γειτονιάς σου κ δεσ όλοι είναι είκοσι με εικοσιπέντε για να μην τους πληρώνουν
-
Όσοι παλιοί συμμαθητές-συμμαθήτριές μου δουλεύουν είναι εκείνοι που πήραν απλά το απολυτήριο λυκείου.
Και δουλεύουν σε συνεργεία, σε ντελίβερι, σε καταστήματα του στυλ Γερμανός-Βόνταφον, σε σούπερμαρκετ, κλπ.
Αλλά παράλληλα σπουδές και εργασία είναι κομματάκι δύσκολο.
Φίλοι μου που έχουν και τυπικά μερίδιο στις οικογενειακές επιχειρήσεις, δουλεύουν για ένα 6ωρο, από τις 8 μέχρι τις 2
και το απόγευμα έρχονται σχολή.
Αλλά full-time εργασία και σπουδές, σε κρατάνε πίσω στο δεύτερο.
-
Ναι ρε αλάνια εργασία τετράωρο κάτι τι κάθεστε;
-
Συμφωνω οτι τα λεφτα δεν ειναι το πιο σημαντικο.Η υγεια ειναι πανω απ ολα
-
Την ιδια γνωμη εχω.Αν το σκεφτεις και η σχολη δουλεια ειναι.Επενδυεις για το μελλον σου.Καλυτερα να ''πεσεις με τα μουτρα στη σχολη'' παρα να δουλευεις και να κοβεσαι σε ολα τα μαθηματα.Ετσι δεν θα γινεις ουτε καλος στην κανονικη σου δουλεια.Εγω προσωπικα δεν ξερω ατομο που να δουλευει και να τα παει καλα στην σχολη του.Αυτο που ακουω συνεχεια ειναι ''εχασα το εξαμηνο γιατι δουλευα''
-
Έτσι ήμουν κι εγώ το πιο σωστό πράγμα που έκανα στη ζωή μου ήταν δουλειά στα δεκαοχτώ