το κακο ειναι οτι δεν βγαινουν προκυρηξεις στο δημοσιο
Printable View
το κακο ειναι οτι δεν βγαινουν προκυρηξεις στο δημοσιο
Gypsy cello, αυτή είναι η ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας:
https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΦΕ64653ΠΣ-ΓΘ2
Δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται να δώσεις πανελλήνιες αν είσαι ήδη κάτοχος ενός πτυχίου. Προφανώς σαν κάτοχος πτυχίου έχεις τη δυνατότητα να δώσεις κατατακτήριες για την εισαγωγή σου σε δεύτερο προπτυχιακό τμήμα. Αυτό όμως δεν είναι υποχρεωτικό, δεν σου απαγορεύει να το κανεις μέσω πανελληνίων αν το επιθυμείς. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ από αυτό που διαβάζω και από αυτά που έχω ακούσει μέχρι τώρα.
@Gypsy Cello
βρε συ αν δε γινοταν δε θα με αφηναν να κανω τα χαρτια μου το Φλεβαρη για τις πανελληνιες στο σχολειο..
ειναι γνωστο οτι πανελληνιες μπορεις να δωσεις οσες φορες αντεχει η ψυχουλα σου
μην επιμενεις εισαι λαθος σε αυτο
δεν εχω περασει ακομα ΚΕΠΑ.μεσα Φλεβαρη εκανα τα χαρτια μου.ακομα δεν εχω στα χερια μου καποιο πσοσοστο αναπηριας.
δεν καταλαβα απο το αρθρο, απο 50% ή απο 67% και πανω αναφερεται σε αυτο το 15% των θεσεων?
εμενα για πρωτη φορα σημερα ο γιατρος μου μου ειπαι οτι μπωρουμε να δοκιμασουμε να το κοψουμε το φαρμακο
αλλα πρωτα να βρω δουλεια και μετα βλεπουμε... γιατι θελει πρωτα να βρω δουλεια?
Οι θέσεις είναι για τουλαχιστον 50% οπτ απο 50% κ πανω.
δε μπορω να διαβασω πανω απο 45 λεπτα και μετα πρεπει να κανω 1 ωρα διαλειμμα.η αποτυχια φανταζει βεβαιη και το αγχος κορυφωνεται...
Για μένα η προσπαθεια σου κ μονο είναι επιτυχία!!!