Εσυ συμβουλευεσαι ψυχιατρο φιλε MikeStam 3; Αν ναι ποσο σου παιρνει, γιατι ενδιαφερομαι.
Printable View
Εσυ συμβουλευεσαι ψυχιατρο φιλε MikeStam 3; Αν ναι ποσο σου παιρνει, γιατι ενδιαφερομαι.
φιλε κανεις μεγαλο λαθος τα αντικαταθληπτικα δεν προκαλουν καμια εξαρτηση αν παρεις ενα φαρμακο για περιπου ενα χρονο οι βενζοδιαζεπινες ειναι αυτες που προκαλουν εθισμο,τι ν αλλαξεις τον τροπο σκεψης εγω δν μπορω 3 χρονια προσπαθησα και δν κτλβενω και τι ενωειτε οταν το λετε αυτο ναι συμβουλευομαι αλλα λιγα πραγματα λεμε μετα μου χορηγει φαρμακευτικη αγωγη μεχρι ν μου βρει το καταληλο φαρμακο αυτη τη στιγμη ειμαι στο effexor
δηλαδη να ακουσω εσενα και οχι τον γιατρο μου ρε φιλε πρωτον αυτον και δευτερον ποιος σου πε οτι αυτη η παρενεργεια θα με πιασει και μενα ? στα 75 που ειμαι τωρα μια χαρα ειμαι απο δυσκοιλιοτητα τιποτα
απλα συμβουλες θελω το λογικο νομιζω ειναι να ακουσω τον γιατρο μου και οχι αγνωστους για την δοσολογια
Eγω βρε Μαικ , να σε βοηθησω θελω , γιατι νομιζεις οτιο σου γραφω ? 15 χρονια παιρνω αντικατ/κα , 55 ετων ειμαι , λες να μην ξερω δοσολογιες ? αρχιζεις με 75 , και αν δεν σε πιασει δυσκοιλιοτυητα , πας μεχρι 150 .........................ειναι καλο φαρμακο , πιανει τους περισσοτερους .......
δυσκοιλιοτητα δν εχω καθολου αλλα επιμενουν οι ζαλαδες κατα παρα πολυ κ δν ξερω τι ν κανω μου χες πει θα υποχωρησουν αλλα εχουν περασει 2 βδομαδες και δν περνανε ρε γαμωτο
Ωπ , γεια σου Μαικ , ατυχως για σενα , δεν εχω ποτε πονοκεφαλους στην ζωη μου ...............ουτε με το εφεξορ .....
ναι ρε φιλε γτ δν υποχωρουν ομως μπορεις να μου πεις????
Δεν ξερω , τους εχεις συνδεσει με την ληψη εφεξορ ? αν ναι , ειναι απο τις συνηθεις παρενεργειες που θα υποχωρησουν , δεν εχω ακουσει ποτε να εχει καποιος μονιμους πονοκεφαλους με την ληψη αντικαθ/κων ......αν δεν υποχωρησουν στις 15 μερες , καποιο προβλημα υπαρχει , με το φαρμακο , για μετρα πιεση , το εφεξορ ανεβαζει την πιεση στις αρχες , ισως και για μηνα σε ωρισμενους ..............θαχεις πιεσομετρο φανταζομαι απ τους γονεις ....
η πιεση μου ειναι κανονικοτατη με χει μετρησει ο μπαμπας μου ειναι γιατρος και δν αναφερομαι τοσο σε πονοκεφαλους οσο σε ζαλαδες αλλα σκεφτομαι και κατι αλλο θεωριτικα αφου στα 75 Mg εχω ζαλαδες στα 150 τι θα εχω ιλιγγους?
Δεν το ξερω αυτο ........................
περασαν οι ζαλαδες και ετσι αποφασισαμε μ τον γιατρο μου ν παω στα 150 mg αλλα μολις το ξεκινησα σε αυτην την δοση μου ξαναφερε ζαλη λογικα θελει λιγο χρονο παλι να συνηθησει την δοση λες θ υποχωρησουν παλι?
ε μακαρε?τι εγινε γτ δν απαντας?
Παιδιά για πείτε πως πηγατε με την αύξηση στα 150 ?
Από σήμερα μετά από 2 μήνες πάω στο 150 πρώτη φορά και έχω αγχωθει λιγάκι.....