το θεμα ετσι οπως το θιγεις σηκωνει μεγαλη κουβεντα, οπως και να εχει η ψυχιατρικη δεν θα σε δωσει καμια απαντηση γιατι τελικα εχεις καταθλιψη, και δεν ειμαι και σιγουρος οτι θα σε βοηθησει με τα χαπια που θα σε δωσουν!!! Εγω το εγραψα, τα χαπια με βοηθησαν ελαχιστα, για να μην πω καθολου (και αρχισουν να αντιρρησονται αυτοι που εστω βοηθηθηκαν)!!!
Δεν ειμαι μαλακας να ακουω το γιατρο μου, και να παιρνω καθε σκευασμα που δοκιμαζα για τουλαχιστον δυο μηνες, τοτε για να τα δοκιμαζα και τα 10 αντικαταθλιπτικα που υπαρχουν θα ηθελα καμια 2-3χρονια...Επιτελους, συνηδειτοποιησα, υστερα απο ενα τελευταιο φαρμακο που δοκιμασα, το cympalta, πηγε να μου βγαλει απωθημενα...Ειμαστε καλα? Απωθημενα απο τωρα? Πως θα σου φαινοταν εσενα, να παιρνεις ενα χαπι που να νομιζεις οτι θα σε βοηθησει και στο τελος να ειναι η αιτια του φαρμακου, που θα τα ''τιναξεις''?
Οπως και να εχει η ψυχιατρικη δεν ειναι επιστημη, οπως λεει και ο black adder, βγαλανε οτι η ομοφυλοφιλια ειναι ψυχικη διαταραχη, οποτε με λιγα λογια και μια που ειναι λεσβια, χαπακωστε την και αυτην!!! Και αν τα χαπια, την κανουνε κανονικη, ελατε να μου το πειτε!!!
Για μενα υπαρχουν και φυσικες λυσεις για την καταθλιψη, που ειναι πολυ πιο αποτελεσματικες και γρηγορες, γραφω καποιες απο αυτες... ω3, σπαθοχορτο, ροδιολα...
http://proionta-tis-fisis.com/rodiol...katathliptiko/
πλεον ακολουθω οσο πιο πολυ μπορω φυσικες λυσεις, αφου δεν με γιατρεψε η χημεια των ψυχιατρων, εχω καθε λογο και δικαιωμα να την υποτιμω... Αυτα!!! Καλο Πασχα!!