Originally Posted by
giorgos panou
Οσο για εσενα δεσποινις savatage !εισαι πραγματικα πολυ "savage", η γραφη σου ειναι αρκετα πεζη παρα ειναι του "πεζοδρομιο ο τροπος που γραφεις! δεν ξερω που κι πως μεγαλωσες! Απλα θα θελα να καμω μια διορθωση δεν "πηδαω" κανω "ερωτα" και ουτε "κερατωνω" θα σε παρακαλουσα να μην το λες αυτο ,δεν εχεις ιδεα για ποιον ανθρωπο μηλας!!
Μακαρι να μπορουσαν να μηλησουν οσες κπελες μου καναν την τιμη να μοιραστουμε ομορφα συναισθηματα για να καταλαβεις το ποσο πολυ με αδικεις! ειναι πολυ κριμας ετσι,για τον χαβαλε να ξεφτιλιζεις συναισθηματα οπου ζησαν καποιοι ανθρωποι μονο κι μονο για να επιβεβαιωθεις ως δυναμικη γκομενα σε ενα φορουμ!
Οσο για το αν εσυ εχεις κερατοσει πωτες η οχι ο τροπος γραφης σου δεν παρουσιαζει καποια εντιμοτατη θυληκοτιτα!
Το οτι καταφερα να ερθω στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΝΗ μετα απο τοσα χρονια βλασθιμιας ! ειναι κατις που μπορω να ειμαι υπεριφανος αν και με χαρακτηριζει η υπερβολικη ταπεινοτητα!
Δυστχως προερχομαι απο ενα σοη οπου λογο της αριστερης ιστοριας τους δεν ειχαμε σχεση με τον ΘΕΟ!!δυστυχως δεν ειχα την τυχη που ειχαν τα αλλα παιδακια να παω κατιχιτικο η να πηγαινω σε λειτουργιες της εκκλησειας μας κι να ζω απο μικρος το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ! λογο του οτι οι δικοι μου ηταν ΑΘΕΟΙ υπεφερα πολλα στην ζωη μου, ο πνευματικος μου μου λεει οτι ισως ενας λογος που εμπλεξα και με τα ναρκωτικα , με την αλητεια κι ολα αυτα να εχει να κανει με αυτο! ετσι λοιπον δεν ξερεις ποσο εχω υποφερει και τι αγωνα εχω κανει για να μπορεσω να "ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "
Το κριμας ομως ειναι σε εσενα "φιλημου" οπου λογικ θα ειχες πιο πολλες ευκερεις να ζησεις τον ΘΕΟ αλλα τελικα απο τα λεγομενασου δεν το καμεις απεναντιας ειρονευεσαι τα μυστηρια της εκκλησειας μας! αν καταλαβα καλα δεν εχεις πνευματικο!!! κι βαζω και στοιχειμα πως δεν γνωριζεις ουτε ποιος ειναι ο ποιμενας σου, στην περιοχη σου εννοω!! ειμαι συγουρος πως δεν εεις ιδεα!! χαχαχα