Originally Posted by
Tonya
δύσκολα του βάζετε του παιδιού φιλαράκια.. είπε πιο πάνω ότι είναι 18 και το κορίτσι κοντά στα 17. για να πει και η γιαγιά Τόνυα του παιδιού τη γνώμη της:
άκουσε αγόρι μου, τα 17χρονα κορίτσια ονειρεύονται άντρες. μεγαλύτερους, με προοπτικές, για να περάσουν καλά και στο τέλος μπορεί να τον παντρευτούν κιόλας. εσύ είσαι μικρούλης, σε συμπαθεί αλλά σε βλέπει σαν παιδάκι. ένας τρόπος υπάρχει για να την πλησιάσεις: να γίνεις φίλος της, να σου έχει εμπιστοσύνη, να νιώθει ότι μπορεί να κλάψει στον ώμο σου. κι όταν συμβεί αυτό, θα της δώσεις ένα φιλάκι στα μαλλιά, θα της πιάσεις το χέρι και θα της πεις απλά Μή στεναχωριέσαι κούκλα μου, υπάρχει κι άλλος που σ´αγαπάει και σε θέλει. ως τότε θα κάνεις υπομονή, θα συνεχίζεις τη ζωή σου, θα της δείχνεις ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας όλους τους τρόπους, φέισμπουκ (μακριά από ταγκαρίσματα που θα βγαίνουν στον τοίχο της μόνον), κανένα sms πού και πού "Έλα Μαράκι, είσαι καλά; έχω πολύ διάβασμα και μπούχτισα. είσαι για καφέ; να περάσω να σε πάρω κατά τις 6; ". ΦΙΛΟΣ. όχι υποψήφιος γκόμενος. εμφανισιακά θα είσαι ο εαυτός σου. Έχω δει εγώ έρωτες συνομιλήκων που ξεκίνησαν έτσι... ουουυυ συνηθέστατο