Δεν χρεριαζεται βιβλιο , πατα , ' hierarchy of human needs , according to Maslow ' σιγουρα τοχει παντου .....
Printable View
Δεν χρεριαζεται βιβλιο , πατα , ' hierarchy of human needs , according to Maslow ' σιγουρα τοχει παντου .....
σημερα εκανα ενα προγραμμα με αντιστασεις, και 9χλμ διαδρομο= οσο περπατουσα εβριζα απο μεσα μου = απιστευτη εκτονωση!!!!!
Μαρα , θα σου δωσω μια συμβουλη , αμα θες κρατα την , αμα θες πετα την .........ως συμπληρωσας το 31ο εκγυμναζομενος με βαρη , ειχα διαβασει παλια ( ημουν συνδρομητης σε 3 Αμερικανικα περιοδικα για το θεμα , δεν υπηρχαν τοτε Ελληνικα ) .....αμα γυνμναζεσαι , και καλο ειναι να γυμναζεσαι παντα , οπως εγω , ειχα ακολουθησει την εξης συμβουλη που ειχα διαβασει , και αποδειχτηκε σωτήρια , ...........'.οταν γυμναζεστε , αναρωτηθειτε , το προγραμμα που κανετε μπορειτε να ακουλουθησετε για 10 , 20 χρονια ,η ειναι πολυ βαρυ , και καποια στιγμη μοιραια θα τα παρατησετε ' ......πολυ σωστη συμβουλη , ποτε δεν υπερεβαλλα στην εκγυμναση μου , εκανα 4 φορες /βδομαδα , απο 1.15 λεπτα ........γι αυτον τον λογο μπορω και το συνεχιζω ακομα , ειναι εδω και πολλα χρονια τροπος ζωης για μενα ...................και γι αυτο οι πρωταθλητες παντα τα παρατανε απο μια ηλικια καιμετα , κουραζονται ψυχολογικα ..............
εχεις απολυτο δικιο!!!!!!!!!
απλα εχω παρει 5 κιλα, ημουν και εκτος καθημερινου προγραμματος απο περσυ το καλοκαιρι (πηγαινα το πολυ 2 φορες την εβδομαδα), οποτε το βλεπω τωρα σαν εκτονωση και επιστροφη στην καθημερινη συνηθεια...
Αλλα ναι το εχω υποψη μου να το προσαρμοσω σε μια ωρα μαθημα + 4χλμ διαδρομο μαξιμουμ συν μια ωρα αθλημα/χορο, καθημερινα.
καθομαι πολλες ωρες για να δουλεψω, πανω απο 8, οποτε εχω αναγκη την κινηση...