παντα με αποσχολουσε πως κατι θα εχει ενδιαφερον γι αυτο και μια φραση λεει οτι δεν ειναι σημειο αμφιισβητισης δεν ειναι και σημειο ενδιαφεροντος
Printable View
παντα με αποσχολουσε πως κατι θα εχει ενδιαφερον γι αυτο και μια φραση λεει οτι δεν ειναι σημειο αμφιισβητισης δεν ειναι και σημειο ενδιαφεροντος
για να το σκεφτεσαι μαλον εσυ θελεις να απευθυνθεις σε αυτον
Γουάι βάλε κι αυτα που λέω εγώ για σένα
Μπηκεσ εδώ μέσα σε βοήθησαν όλοι να γράψεις δυο πράγματα εκανεσ τα κονέ σου κ τώρα θεσ να τον διωξεισ πολύ πάει φιλαράκι πολύ πάει
θα σου παραθεσω αλλο ενα ευστοχο σχολιο αλλα για την αφεντια σου αυτη τη φορα
πρωτα ασχολησαι μαζι μου για να πεις μετα οτι δε σου αρεσω απο αυτο και μονο μπορει να καταλαβει κανεις οτι θα καταληξεις ο ιδιος στους ψυχολογους
και αν θες να ξερεις αυτο που με εχει κανει ετσι ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ κανενας αλλος δεν υπαρχει να τους δινει ιδεες.
Εγώ από τότε που μπήκε αυτοσ που τον βοήθησαν όλοι μου τη βαρεσε αθώος άνθρωπος δεν υπάρχει εκμεταλευτηκε τα πάντα κ συμμαχισε με τις γυναίκες αυτά για μένα είναι απαραδεκτα
εμενα το ιδιο μου κανει θα ειναι και η σειρα μου καπια στιγμη να του λεω να πηγαινει σε ψυχολογους φαινεται οτι τον απασχολει το ολο θεμα
για το δικο του καλο παντα φιλικαQuote:
έχεις σκεφτεί ποτέ να απευθυνθείς σε κάποιον ψυχολόγο ή ψυχίατρο για βοήθεια?
Με ποιες γυναικες συμμαχησε? Τον εχουμε χιλιοκραξει ολες και για το πρηξιμο στα πριβε και για τους πολλαπλους που κανει και βριζει ασυστολα και μισογυνιστικα. Μονο οι καινουριες δεν τον εχουν κραξει που κι αυτες τις πιανει κατευθειαν σε πριβε και τις πρηζει μολις φτασουν τα 50 μηνυματα.
Για να καταλάβεις σαβ αυτό που θέλω να πω να ξέρεις ισχύει για όλους μπαίνεις σε ένα χώρο λεσ αυτό που θέλεις κ τυγχανεισ είτε αποδοχής είτε απόρριψης αυτό είναι φυσιολογικό άμα συναντάς αντιδράσεις σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα κατά τα άλλα ασ κάνει ότι θέλει δε με απασχολεί ούτε το σχολιάζω
Κανένα!
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App